Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σπείρα με λαθραία τσιγάρα εξάρθρωσε η Νοτιοανατολική Αττική

Σπείρα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων εξάρθρωσαν τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, που συνέλαβαν σε Γλυφάδα και Άγιο Δημήτριο τρία μέλη της, 34, 35 και 62 ετών.
Οι πληροφορίες, που έφθασαν στους αστυνομικούς έκαναν λόγο για μία ομάδα, που σε λαϊκές αγορές και πανηγύρια στήνει το δικό της... πάγκο και πουλά τα λαθραία τσιγάρα. Ομάδα αστυνομικών της Νοτιοανατολικής Αττικής εντόπισε τον 35χρονο σχεδόν δίπλα στη λαϊκή αγορά της Γλυφάδας να έχει μέσα στο αυτοκίνητό του κούτες με τσιγάρα και τον συνέλαβαν, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα άλλη ομάδα αστυνομικών εντόπισε τον 34χρονο να βγαίνει από το σπίτι-καβάτζα, στον Αγιο Δημήτριο. Ο 34χρονος προσπάθησε να διαφύγει, αλλά τον καταδίωξαν και του πέρασαν χειροπέδες. Λίγα μέτρα μακριά ήταν και ο 62χρονος, ο οποίος επίσης προσπάθησε να εξαφανιστεί, αλλά οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητό του.
Κατά την έρευνα στο όχημα, βρήκαν επιμελώς κρυμμένα μέσα σε αυτό το ποσό των 261.500 ευρώ.
Σε έρευνες στα διαμερίσματα και στον αποθηκευτικό χώρο που διατηρούσαν οι κατηγορούμενοι βρέθηκαν επίσης πακέτα λαθραίων τσιγάρων και χρηματικά ποσά.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  •  20.209 πακέτα λαθραίων τσιγάρων
  •  623 πακέτα λαθραίου καπνού
  •  το χρηματικό ποσό των -264.730- ευρώ.
  •  δύο Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα
  •  ένα Ι.Χ. φορτηγό
Εκτιμάται ότι η σπείρα διακίνησε κατά το τελευταίο τρίμηνο, άνω των -150.000- πακέτων λαθραίων τσιγάρων, με τους διαφυγόντες δασμούς να υπερβαίνουν τις -500.000- ευρώ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια