Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κακοποίηση μαθητή στον Βόλο

Μια περίεργη υπόθεση κακοποίησης σε βάρος 10χρονου μαθητή, στο πλαίσιο σχολικού μπούλινγκ, βρίσκεται στο μικροσκόπιο της αστυνομίας και της Εισαγγελίας του Βόλου. Η περίπτωση αφορά ένα
10χρονο αγοράκι που φοιτά στην τετάρτη δημοτικού σχολείου της περιφέρειας του Βόλου. Σύμφωνα με καταγγελία που πραγματοποιήθηκε στις 26 Οκτωβρίου, το παιδί έχει πέσει θύμα κακοποίησης από τρεις μαθητές (δύο αγόρια κι ένα κορίτσι) της έκτης Δημοτικού, 12 ετών, από τους οποίους φαίνεται ότι δεχόταν μπούλινγκ.
Την καταγγελία έκαναν οι γονείς του παιδιού, για την οποία ενημερώθηκε αμέσως η εισαγγελία, ενώ η υπόθεση, που αποκάλυψε το Ράδιο ΒΕΡΑ, αντιμετωπίζεται με διακριτικότητα από τις αρμόδιες διωκτικές αρχές. Το αγοράκι εξετάστηκε από την προϊσταμένη της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Θεσσαλίας, η οποία επιβεβαίωσε μιλώντας στο Δίκτυο Θεσσαλίας της ΕΡΤ, ότι υπήρξε κακοποίηση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το πόρισμα της αναφέρει ότι διαπιστώθηκε κακοποίηση με αιχμηρό αντικείμενο. Η ιατροδικαστής μάλιστα αποκάλυψε ότι πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό κακοποίησης μαθητή από συμμαθητές του στη Θεσσαλία, το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Μετά το περιστατικό το παιδί άλλαξε σχολικό περιβάλλον, την ώρα που ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου που φοιτούσε ανέφερε ότι δεν είχε καμία ενημέρωση νωρίτερα, κάτι το οποίο ωστόσο διαψεύδουν οι γονείς. Ο διευθυντής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει το σχολείο εμφανίζεται επίσης να μην έχει καμία έγγραφη ενημέρωση.
efsyn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια