Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κλείδωσε με ΠΑΣΟΚ στη Μαγνησία ο Αγραφιώτης

Ανθρώπους από τον στίβο της ζωής και τις επιχειρήσεις επιλέγει η  Φώφη  Γεννηματά με  χαρακτηριστικό παράδειγμα  την υποψηφιότητα του Άγγελου Αγραφιώτη στη  Μαγνησία. 

 Ο  επιχειρηματίας  που δραστηριοποιείται επί σειρά ετών στον  κλάδο των συστημάτων  ασφαλείας και παράλληλα είναι  πρόεδρος στο Ορφανοτροφείο του  Βόλου,  έχει δώσει   πολλές μάχες σε προσωπικό , επαγγελματικό και πολιτικό επίπεδο από τις τάξεις του ΠΑΣΟΚ, όπου είναι δραστήριο μέλος του τομέα Προστασίας του Πολίτη.  
Στην πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στον Βόλο, με την παρουσία της προέδρου Φώφης Γεννηματά φαίνεται ότι "κλείδωσε" μία υποψηφιότητα που θα αλλάξει τα δεδομένα στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στη Μαγνησία. Πρόκειται για τον επιχειρηματία Άγγελο Αγραφιώτη, ο οποίος απασχόλησε το τελευταίο διάστημα την επικαιρότητά ως πρόεδρος του Ορφανοτροφείου και πρωταγωνίστησε στην κόντρα με τον Αχιλλέα Μπέο.
Ο κ. Αγραφιώτης μάλιστα κατέχει θέση στον Τομέα Ασφαλείας του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα και η υποψηφιότητά του πρέπει να θεωρείται δεδομένη. 
parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια