Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Οι αστυνομικοί δεν είναι σάκος του μπόξ"

«Δεν μπορούν οι αστυνομικοί να είναι ο σάκος του μπόξ», δήλωσε  σε συνέντευξή του στο Ράδιο «Α» ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Γιώργος Πατελίδας, 


με αφορμή την ανακοίνωση της Ένωσης για τα πρόσφατα επεισόδια στον καταυλισμό της Σούδας.
«Η αστυνομία κάνει αυτό που πρέπει να κάνει. Η δουλειά μας είναι να προλαμβάνουμε και γι’αυτό είπαμε και το λέμε ξανά ότι ο καταυλισμός της Σούδας πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί. Δεν μπορεί σ'αυτήν την περιοχή, μέσα στην πόλη, να λειτουργεί μια τέτοια δομή. Εμείς εκεί μπορούμε να μπούμε μόνο αν γίνει κάτι, διαφορετικά πρέπει να υπάρξει εισαγγελική παραγγελία», συνέχισε ο Γιώργος Πατελίδας ο οποίος έβαλε κατά εκείνων που μέσω ιστοσελίδων επιχειρούν να τους συνδέσουν με άτομα που κινούνται στην ακροδεξιά  κατηγορώντας τους ότι επιδεικνύουν ανοχή σε παραβατικές συμπεριφορές.
«Οι εποχές έχουν αλλάξει. Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα εκφοβίσουν», είπε και προέτρεψε όσους έχουν στοιχεία για  τέτοια περιστατικά να το κάνουν με ονοματεπώνυμο και όχι γενικά και αόριστα.
Ο συνδικαλιστής αστυνομικός όταν ρωτήθηκε για τους νεαρούς που κινούνταν στα πέριξ της Σούδας, τη νύχτα των επεισοδίων και κρατούσαν λοστούς, είπε ότι δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη αφού ήταν εκτός Χίου, όμως όλα αυτά μπορούν να αποτελέσουν αντικείμενο έρευνας.

Για το ηχητικό πατήστε ΕΔΩ


alithia.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια