Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θα αυξηθεί σαρωτικά ο εποικισμός με την προτεινόμενη λύση: Τι σχεδιάζουν για την Κύπρο

Το δήθεν πλεονέκτημα τού τέσσερεις Έλληνες – ένας Τούρκος (4:1) στο πληθυσμιακό αποτελεί το πιο ξεδιάντροπο ψέμα που ακούγεται (σ.σ.: αναφορικά με την Κύπρο και
το πρόβλημα της). Μωρολογία και ασυναρτησία αφού λόγω μετακίνησης πληθυσμών καμιά χώρα δεν κατάφερε ποτέ να κρατήσει σταθερά πληθυσμιακά ποσοστά.

Συμφωνήθηκε η παραμονή στην Κύπρο (κυπροποίηση) 90,000 εποίκων. Έτσι, το έγκλημα πολέμου μετατρέπεται σε γραφειοκρατικό θέμα έκδοσης πιστοποιητικών νομιμοποίησης. Οι υπόλοιποι έποικοι θα παραμείνουν με άδεια εργασίας. Άρα, μένουν όλοι οι έποικοι. Με το 4:1 ταχυδακτυλουργικώς αυξήθηκε και ο αριθμός των Ελλήνων και βρέθηκαν, ως δια μαγείας, ακόμα 150,000 [ανύπαρκτοι] Ε/Κ για να δικαιολογείται ψηλότερος αριθμός Τούρκων.

Για λόγους που κάθε νήπιο αντιλαμβάνεται οι Τούρκοι αρνούνται καταγραφή πληθυσμού στα κατεχόμενα. Πηγές από internet ανεβάζουν τον αριθμό των εποίκων σήμερα σε 250,000+ (συν στρατός κατοχής και Τούρκοι φοιτητές.) Ας δούμε τώρα πόσες παραλλαγές Τούρκων θα έχουμε στην Κύπρο μαζί με τα 40 καινούργια τεράστια τζαμιά που κτίστηκαν για να τους εξυπηρετούν.


1. Τούρκοι-Κύπριοι: Μεταξύ 65,000-85,000. Πολλοί μετανάστευσαν ήδη. Μετά την «λύση» τελειώνει και η χρησιμότητα τους για την Τουρκική προπαγάνδα αφού θα αναλάβουν τα ηνία οι έποικοι. Όμως, οι Τουρκοκύπριοι είναι δικοί μας άνθρωποι και όχι έποικοι.

2. Τούρκοι-έποικοι: 90,000 έποικοι μεταλλάσσονται αλχημιστικά σε Κύπριους. Με ανάλογες νέες «οδυνηρές παραχωρήσεις» ο αριθμός μάλλον θα αυξηθεί.

3. Τούρκοι-Gastarbeiter: Υπολογίζονται σε 160,000 με το αριθμό τους να αυξάνεται δραματικά με την υπογραφή μας. Με το νέο Αννάν οι κυπροποιημένοι έποικοι και οι Gastarbeiter (φιλοξενούμενοι εργαζόμενοι) θα καταστούν δημογραφικός βρόχος και εφιάλτης όσων Ε/Κ δεν θα μεταναστεύσουν. Μαζί με την τάξη των κυπροποιημένων εποίκων μελλοντικά θα καταστούν πλειοψηφία σε ολόκληρη την Κύπρο. Κανένας από τους Gastarbeiter δεν πρόκειται να φύγει. Αντίθετα θα αυξηθεί ο αριθμός τους μόλις νομιμοποιηθούν και καταστούν ξεχωριστή Τούρκικη μειονότητα. (Ακόμα μια μειονότητα!)

Από το 1960 η Γερμανία εφάρμοσε τον θεσμό του Gastarbeiter στη βάση σχετικής συμφωνίας με την Τουρκία όπου η παραμονή τους θα περιοριζόταν στα δύο χρόνια. Η κραταιά Γερμανία (λιλιπούτεια η Κύπρος κοντά της) δεν κατάφερε να τους στείλει πίσω παρά το δώρο-κίνητρο των €5,400 για τον καθένα που θα έφευγε.

Αντίθετα, οι Gastarbeiter όχι μόνο δεν έφυγαν έφεραν στην Γερμανία και την ευρύτερη οικογένεια τους: παιδιά, γονείς, αδέλφια, συγγενείς. Τώρα οι μόνιμοι πλέον Gastarbeiter αριθμούν τέσσερα εκατομμύρια περίπου. Νά τι ανάφερε ένας από τους Gastarbeiter στον Spiegel (07.09.2010): “H Γερμανία είχε την ψευδαίσθηση πως …..θα επιστρέφαμε στην Τουρκία.» Τώρα, συνοικίες όπως το Marxloh (στην πόλη Duisburg) and Neukölln στο Βερολίνο θεωρούνται προπύργια των «παράλληλων κοινωνιών» (που δεν συναντιόνται ποτέ με την ντόπια κοινωνία.)

4. Τούρκοι-Νέοι εργάτες. Με το 4:1 οι Τούρκοι αναπόφευκτα θα φέρνουν καινούργιους αγροτικούς εργάτες, ας πούμε 5,000, και θα καλέσουν την πλευρά μας να πάει στην Ελλάδα για να φέρει και εκείνη 20,000!

5. Τούρκοι-Φοιτητές. Κανένας δεν γνωρίζει πόσοι Τούρκοι φοιτούν στα παράνομα (μη αναγνωρισμένα) πανεπιστήμια των Κατεχομένων. Ανάλογα με την ύπαρξη θέσεων εργασίας ένας αριθμός από αυτούς θα παραμείνει στην Κύπρο ανενόχλητος και ίσως θα εργοδοτείται και από Ε/Κ. Ενδιαφέρον πως κάθε χρόνο 93,000 μη κοινοτικοί ξένοι φοιτητές παραμένουν στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς άδεια μετά που θα συμπληρώσουν τις σπουδές του.


Όλοι σχεδόν οι έποικοι ήλθαν κουβαλητοί από την ανατολή, φτωχοί, και με σχετικά χαμηλή μόρφωση. Προκαλούν δε φόβο στους Τ/Κ. Τώρα θα γίνουν Κύπριοι. Ενώ κάνουμε συμφωνία με σκοπό να διώξουμε τους έποικους τελικά τους εγκαθιστούμε επίσημα στην Κύπρο καταβάλλοντας τους και κοινωνικές ασφαλίσεις!

Τους δίνουμε και την κεντρική κυβέρνηση από πάνω για να φέρνουν ανεξέλεγκτα όσους έποικους θέλουν. Υποτίθεται πως το μεταναστευτικό θα το ελέγχει η κεντρική «κυβέρνηση» (των βέτο) οι οποία δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα χωρίς την έγκριση των Τούρκων, των δημιουργών του εποικισμού. Άρα, κανένας έλεγχος στην ροή καινούργιων εποίκων. Οι Τούρκοι θα κάνουν απογραφή μόλις γίνουν πλειοψηφία, μέσα σε είκοσι χρόνια ας πούμε. Ακολούθως και απειλητικά η Τουρκία θα απαιτήσει αλλαγή του συντάγματος της Κύπρου ώστε το δημοκρατικό «ένας άνθρωπος μια ψήφος» να εφαρμοστεί [επιτέλους!] και στην Κύπρο.

Κανένας δεν θα αντιδράσει διότι έτσι λειτουργούν όλα τα κράτη– εκτός η Κύπρος! Ακολούθως θα διερωτούνται οι ψυχίατροι γιατί οι εκλελεγμένοι αντιπρόσωποι των Ελληνοκυπρίων δεν είχαν σκεφτεί το «ένας άνθρωπος μια ψήφος» όταν οι Έλληνες ήταν πλειοψηφία του 82% και αντίθετα τους προέτρεπαν να παραδώσουν τα πολιτικά τους δικαιώματα.









του Άρη Πετάση
mignatiou.com
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια