Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Άρχισε στην Καστοριά η δίκη μητέρας και πατριού για τη δολοφονία του Κωστή Πολύζου

Ξεκίνησε σήμερα στο δικαστικό μέγαρο της Καστοριάς και στο Μικτό Ορκωτό, η δίκη της μητέρας και του πατριού του Κωστή Πολύζου, που κατηγορούνται για τη δολοφονία του άτυχου 23χρονου. Σύμφωνα με το kozanimedia, δεν επετράπη η παράσταση πολιτικής αγωγής από την οικογένεια Πολύζου.
Η σοκαριστική δολοφονία του άτυχου Κωστή Πολύζου, που «αναβιώνει» σήμερα στις δικαστικές αίθουσες, αναμένεται να ξυπνήσει φρικιαστικές μνήμες, καθώς οι λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης είναι σοκαριστικές.
Οπως αναφέρει το star.gr, το χρονικό της δολοφονίας του Κωστή Πολύζου θα μπορούσε να είναι σενάριο ταινίας θρίλερ:
Ο Κωστής Πολύζος είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του μια νύχτα με καταιγίδα στις 18 Φλεβάρη του 2011. Τότε η μητέρα του και ο ανήλικος αδελφός του έλεγαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», πως κάποιο άγνωστο αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από το σπίτι, ο Κωστής φάνηκε να γνωρίζει τον οδηγό, επιβιβάστηκε σ’ αυτό και από τότε δεν τον ξαναείδαν.
Οκτώ μήνες μετά, στις 26 Σεπτεμβρίου του 2011, τα σκυλιά ενός κυνηγού ξέθαψαν από χωράφι του πατριού, το οποίο ποτέ δεν είχε δηλωθεί ότι ανήκει στην οικογένεια, το μισοφαγωμένο πτώμα του άτυχου 23χρονου.
Ο Κωστής Πολύζος ήταν θαμμένος με τη φόρμα που φορούσε στο σπίτι και χωρίς παπούτσια. Το σημείο είχε καλυφθεί γύρω – γύρω με κλαδιά και για πολλούς ήταν απορίας άξιο πως η οικογένεια δεν το είχε αντιληφθεί. Παρ’ όλα αυτά και ενώ πολλά ακούγονταν για το μεγάλο χρηματικό ποσό που είχε πάρει ως δάνειο ο Κωστής, η μάνα και ο πατριός δεν βρέθηκαν ποτέ στο στόχαστρο. Μάλιστα όταν καταλάγιασε η σκόνη και ο θόρυβος του πρώτου καιρού έφυγαν από το χωριό και μετακόμισαν στην Ελευσίνα.
Όμως τον Ιανουάριο του 2016, χάρη στις επίμονες έρευνες των αρχών ο γρίφος λύθηκε. Ο Ανακριτής Κοζάνης εξέδωσε ένταλμα σύλληψης που εστάλη στην στην Ασφάλεια Αττικής και Αξιωματικοί του τμήματος Αναζητήσεων συνέλαβαν το σατανικό ζευγάρι.
Η μητέρα του Κωστή υποδυόταν για καιρό την «χαροκαμένη» μάνα, ενώ στην πραγματικότητα ήταν μια σύγχρονη «Μήδεια».
Μάλιστα δεν δίσταζε να βγαίνει στις εκπομπές της Α. Νικολούλη, και με δάκρυα στα μάτια να αναζητά τον «εξαφανισμένο» 23χρονο γιο της!
Υποψίες και για τον θάνατο του πατέρα του Κωστή
Όταν είχε αποκαλυφθεί πως η μητέρα και ο πατριός του Κωστή κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του, δεν ήταν λίγοι αυτοί οι οποίοι είχαν υποστηρίξει ότι πρώτα είχαν σκοτώσει τον πατέρα του 23χρονου φοιτητή.
Την μοιραία ημέρα, ο πατέρας του 9χρονου τότε Κωστή ένιωσε αδιαθεσία. Μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας στη Σιάτιστα από την σύζυγό του.
Είχε προηγηθεί το μεσημεριανό γεύμα και η εικόνα που παρουσίαζε παρέπεμπε σε δηλητηρίαση. Μάλιστα ο γιατρός του Κέντρου τον ρώτησε τότε μήπως είχε πάρει ποσότητα χαπιών για να αυτοκτονήσει. Στην συνέχεια ο Γιώργος Πολύζος,- ο οποίος δεν είχε μέχρι τότε κανένα πρόβλημα υγείας - μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Κοζάνης, συνοδευόμενος μόνο από την γυναίκα του, και λίγο αργότερα απεβίωσε και το πιστοποιητικό θανάτου που δόθηκε, ανέφερε σαν αιτία ανακοπή καρδιάς.
Στο νοσοκομείο δεν έγινε η απαραίτητη νεκροψία, απλά δόθηκε βεβαίωση θανάτου. Σύμφωνα με την οικογένεια, στον φάκελο του βρέθηκαν δυο διαφορετικά ιατρικά έγγραφα. Στο ένα αναγράφεται ανακοπή καρδιάς, στο άλλο υπάρχει διαφορετική εικόνα.
Πηγή: star.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια