Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίσκεψη Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας στο Χαμόγελο του Παιδιού

 
Το Κέντρο Επιχειρήσεων του Χαμόγελου του Παιδιού στο Μαρούσι, επισκέφτηκε χθες, Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 14:00, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Γιάννης Καπάκης,
όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο κ. Κώστα Γιαννόπουλο και στελέχη του Οργανισμού.
Κατά την επίσκεψή του, ο Γενικός Γραμματέας είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Επιχειρησιακού Κέντρου του Χαμόγελου του Παιδιού και ενημερώθηκε για τα μέσα που διαθέτει και αξιοποιεί ο Οργανισμός.
Κατά την συνάντηση που ακολούθησε, τόσο o Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, όσο και ο Πρόεδρος του Οργανισμού εξέφρασαν την βούλησή τους για ακόμη στενότερη συνεργασία και συμφώνησαν στην πραγματοποίηση στο άμεσο μέλλον μιας τεχνικής συνάντησης μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων που θα αφορά στην διαχείριση περιστατικών με εξαφανισμένα παιδιά. 
Κοινός στόχος είναι η περαιτέρω μείωση του χρόνου απόκρισης, ο καλύτερος συντονισμός και η ταχύτερη κινητοποίηση όλων των αποκριτών.
Ο Γενικός Γραμματέας δεν παρέλειψε να εξάρει για άλλη μια φορά τη μεγάλη προσφορά του Χαμόγελου του Παιδιού, ιδιαίτερα στις ημέρες μας που οι συνθήκες και κυρίως οι οικονομικές είναι δύσκολες, διαβεβαιώνοντας τον Πρόεδρο του Χαμόγελου του Παιδιού ότι η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να είναι πάντα δίπλα στις συνεχείς προσπάθειες που κάνει ο Οργανισμός για τα παιδιά.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια