Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σλοβακία: Διαγωνισμός σκαψίματος τάφου ανέδειξε το πιο γρήγορο φτυάρι!


Ένας παράξενος και για εμάς ευφάνταστος διαγωνισμός έλαβε χώρα στη Σλοβακία. Οι γρηγορότεροι και καλύτεροι νεκροθάφτες όχι μόνο της Σλοβακίας, αλλά της Πολωνίας και της Ουγγαρίας ταξίδεψαν στο Trencin της Σλοβακίας για να διαγωνιστούν σε έναν αγώνα για το σκάψιμο τάφου.

Στο χωριό που θεωρείται η «Μέκκα» για τους επαγγελματίες του χώρου βρέθηκαν συνολικά δέκα ομάδες. Σκοπός όσων συμμετείχαν ήταν να αναδείξουν την ανάλαφρη πλευρά του επαγγέλματος.


«Η έκθεση έχει στόχο να φέρει κοντά τα γραφεία κηδειών,» είπε ο εκπρόσωπος της διοργάνωσης Christian Striz. «Είναι για να δείξουμε στον κόσμο πόσο δύσκολη είναι η δουλειά των ανθρώπων που σκάβουν τάφους», κατέληξε.

Όσο αφορά το διαγωνιστικό κομμάτι οι κριτές έλαβαν υπόψιν τους την ταχύτητα και την ακρίβεια κάθε ομάδας, οι οποίες είχαν να σκάψουν έναν τάφο συγκεκριμένων διαστάσεων, βάθους 1,5 μέτρου, ύψους 2 μέτρων και πλάτους 0,90 μέτρων.


Το διαγωνισμό κέρδισε η ομάδα του Σλοβενικού χωριού Kalna nad Hronom, που είναι γνωστό για την αποτελεσματικότητα και την καλή διοργάνωση κηδειών.


Πηγή: cnn.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια