Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποιες περιπτώσεις με λεία-μαμούθ είναι στο μικροσκόπιο των αρχών για τη "Μαφία των σελέμπριτι" - Πώς ξέπλεναν τα... κλοπιμαία

Ακόμα δύο περιστατικά με λεία-μαμούθ ερευνούν οι αρχές, καθώς υπάρχουν ενδείξεις ότι πίσω και από αυτά κρύβονται μέλη της μαφίας της χλιδής. Πρόκειται για διάρρηξη με λεία 1,7 εκατομμύρια
ευρώ, αλλά και κινηματογραφική ληστεία στα γραφεία εταιρειών του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, τα ξημερώματα τής 28ης Οκτωβρίου.
Οι δράστες, τότε, έσπασαν τη γυάλινη είσοδο, απείλησαν τους φύλακες του κτιρίου με όπλα και εξαφανίστηκαν με δύο χρηματοκιβώτια. Οι φύλακες -και μοναδικοί αυτόπτες μάρτυρες- είπαν τότε στις καταθέσεις του ότι οι δράστες μάλλον ήταν Ρομά.

Σε εξέλιξη, όμως, είναι και ακόμα μία έρευνα, αυτήν τη φορά για το πώς κατάφερναν να "ξεπλένουν" το χρήμα από τις κλοπές και τις διαρρήξεις. Πηγές ενημέρωσης του bloko.gr αναφέρουν ότι τα ηγετικά στελέχη της συμμορίας προχώρησαν σε επενδύσεις σε μεγάλες ελληνικές εταιρείες, προκειμένου να μπορούν να δικαιολογήσουν αργότερα την πλούσια ζωή, που έκαναν.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια