"Στοχοποιούνται συνάδελφοι..." Κείμενο αστυνομικού

Πολλά τα προβλήματα . .
Τις λύσεις τις έχουμε..

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Ελληνική Αστυνομία εν καιρό ανακατάξεων και δυστυχώς κάποιοι δεν στέκονται στο ύψος των περιστάσεων είτε στο ύψος των αξιωμάτων που κατέχουν.

Καθημερινες προστριβές των δυνάμεων μέτρων τάξης και των δυνάμεων αποκατάστασης τάξης με κοινωνικές ομάδες είτε εργασιακές είτε αυτοπροσδιοριζόμενες προς οποία κατεύθυνση αυτές δηλώσουν.Το αποτέλεσμα ; :Να στοχοποιούνται συνάδελφοι που σε μας που είμαστε μάχιμοι φαντάζουν εξωπραγματικές. .Μου φαίνεται αδιανόητο η μεγαλύτερη ένωση της Ελλάδος δηλαδή των Αθηνών να μην βγάλει μία ανακοίνωση στήριξης των εμπλεκομένων συναδέλφων για τα πεπραγμένα των συμβάντων στην πορεία των συνταξιούχων . Λες και συμφωνούν και με τις αποφάσεις της φυσικής και πολιτικής ηγεσίας. Αυτο θέλουν οι συνάδελφοι από εμάς; Αυτό ονειρευονταν όταν μας εξελέξαν;..Καμία ρήξη με την ηγεσία για ουσιαστικά πράγματα; ..Συμπλευση ; :Ποια είναι η πρόταση μας για το μισθολόγιο; :Είναι ένα ξερό εμείς έχουμε την απόφαση του ΣΤΕ και δεν δεχόμαστε καμία περαιτέρω περικοπή;..;και plan b πουθενά στον ορίζοντα;.;.Σημειωτέον η απόφαση υπήρξε υπέρ μας με ηγεσία απερχόμενη στην ομοσπονδία . Μία ηγεσία που η σημερινή διοίκηση της ομοσπονδίας την είχε κατακεραυνωσει…Ωστόσο πάει με σημαία της μια απόφαση που την κέρδισε ο Φωτόπουλος Χρήστος.

Μία προσωπική νίκη της νυν διοίκησης της ομοσπονδίας υπάρχει; :Πάμε σε ένα συνέδριο εκ των πραγμάτων τριχοτομοιμενοι..Στο Καρπενησι σε τρια διαφορετικά ξενοδοχεία. Για ποια ενότητα μιλάμε;; :Ενότητα στην κουτάλα; :Όχι σε αυτό δεν θα μας βρείτε συνοδοιπόρους..Είμαστε καθαροί δεν φοβόμαστε τίποτα..Ούτε πόλεμο της ομοσπονδίας ούτε τίποτα.
Συνάδελφοι αποσβολομένοι ρωτανε γιατί εγώ αποκλείομαι από το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι; : Πολλά τα παράπονα από συναδέλφους που ήταν γραμμένοι τους γίνονταν κανονικά κρατήσεις και στην εκλογική διαδικασία αποκλείστηκαν..Τοις πταίει; :.;
Θα αφήσουμε την σκοταδιστική λαίλαπα να μας παρασύρει;
εγώ προσωπικά όχι ..
Πάμε να τα αλλάξουμε όλα στην ουσία.
Έρχεται συνέδριο και αυτές οι φωνές θα ακουστούν..
Τα καλύτερα έρχονται στην ουσία..
Δεν φοβάμαι ούτε πόλεμο από ομοσπονδία ούτε από τίποτα.. φίλε συνάδελφε που με προειδοποιήσες. .και

ξέρεις γιατί; : Γιατί πρώτα από όλα δεν φοβάμαι την δουλειά..

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΜΕΛΟΣ ΑΣΠΑ