Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Bild: Η ελληνική βόμβα χτυπάει-Πάμε για τέταρτο μνημόνιο

«Η ελληνική βόμβα χτυπάει». Αυτός είναι ο τίτλος δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας Bild που κάνει λόγο για «επιστροφή της κρίσης» στην Ελλάδα.

«Σχεδόν ενάμισης χρόνος έχει περάσει από τότε που η Ελλάδα έλαβε ένα τρίτο πακέτο διάσωσης, και περισσότερα από 86 δισεκ. ευρώ» αναφέρεται στο δημοσίευμα και προστίθεται: «Ωστόσο δεν θα είναι το τελευταίο: Πολιτικοί τόσο στην Αθήνα όσο και στο Βερολίνο κάνουν ήδη λόγο για ένα τέταρτο πακέτο!
Την ίδια ώρα, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας δεν έχει προφανώς κανένα ενδιαφέρον να ανακτήσει τα δισεκατομμύρια μαύρου χρήματος που οι συμπατριώτες του διατηρούν σε ξένους λογαριασμούς».
Το δημοσίευμα της εφημερίδας Bild
Το δημοσίευμα της εφημερίδας Bild


Μιλώντας στην Bild του Σαββάτου ο χριστιανοκοινωνιστής (CSU) βουλευτής Πέτερ Ραμσάουερ, πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του γερμανικού Κοινοβουλίου, αναφέρει ότι «βαδίζουμε κατευθείαν προς ένα τέταρτο πρόγραμμα βοήθειας».

Παράλληλα, ο βουλευτής των Χριστιανοδημοκρατών (CDU), Βόλφγκανγκ Μπόσμπαχ, αναφέρει στην Bild ότι «το αργότερο το 2018 θα ξεκινήσει και πάλι η συζήτηση για πακέτα διάσωσης».


thetoc.gr
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια