Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Aνακοίνωση της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πυροσβεστών

  http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20120919/low/newego_LARGE_t_1101_54111147.JPG
Διαβάστε την ανακοίνωση της Ανεξάρτητης Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πυροσβεστών για την εκλογή αιρετών μελών.
 
Αυτές τις ημέρες εξελίσσεται η διαδικασία για την εκλογή των αιρετών μελών στο υπηρεσιακό συμβούλιο αποσπάσεων-μεταθέσεων.Η νεοσύστατη παράταξή μας, μετά την πολλή καλή καταγραφή που είχε στην πρώτη της συμμετοχή πριν δύο χρόνια σ' αυτή τη διαδικασία, συμμετέχει με πλήρες, ποιοτικό και γεωγραφικά αντιπροσωπευτικό ψηφοδέλτιο, στοχεύοντας στην παρουσία και το θεσμικό της ρόλο στα υπηρεσιακά συμβούλια.

Το προηγούμενο διάστημα δώσαμε με σαφήνεια το στίγμα μας στην κατεύθυνση της ενότητας και του δικαίου,του σεβασμού όλων των απόψεων,της ενίσχυσης του κινήματος με ποιότητα, μετριοπάθεια αλλά και δυναμισμό, μέσα από τη συμμετοχή μας στο Δ.Σ. της ΠΟΕΥΠΣ αλλά και στα πρωτοβάθμια σωματεία όπου συμμετέχουμε. Πάντα θα είμαστε δίπλα σ' όλους τους συναδέλφους, ανεξαρτήτως συνδικαλιστικών - παραταξιακών ή άλλων επιλογών του καθενός παλεύοντας για τις κοινές μας αγωνίες και το κοινό μας μέλλον.

Καλούμε τους συναδέλφους να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της ΑΕΠΠ , γιατί ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε , γιατί μπορούμε και θέλουμε να ενώσουμε , γιατί αποδεδειγμένα είναι μακριά από εμάς προσωπικές μωροφιλοδοξίες ,ψευτοδιλήμματα , αρτηριοσκληρωτικές πολιτικές προσεγγίσεις παλαιάς κοπής, γιατί επενδύουμε σε ανοιχτά μυαλά, κοιτάζοντας μπροστά με πνεύμα ομάδας.

Καλούμε τους συναδέλφους να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της ΑΕΠΠ γιατί με δεδομένη την απαξίωση που έχει υποστεί το κίνημα και οι αιρετοί εκπρόσωποί του,πρέπει γρήγορα να ανασυνταχθεί και να κινηθεί εμπρός, απαλλαγμένο από την ξεθωριασμένη,μίζερη, τετριμμένη,απλή διαχείριση των πραγμάτων μέχρι τώρα και να προχωρήσει παράγοντας έργο αληθινό με καινοτόμες πρακτικές και ιδέες που στο επίκεντρο θα έχει όλους τους συναδέλφους χωρίς να αρκείται στην ψευδαίσθηση του ισότιμου συνομιλητή μ΄αυτούς που αποφασίζουν,αξιοποιώντας στο έπακρο τη μεγάλη δύναμη που μπορεί να έχει ένα συνδικάτο που αποπνέει κύρος και σεβασμό δίνοντας τη δυνατότητα στα μέλη του να διαμορφώνουν τα ίδια το μέλλον τους και τη ζωή τους.

Σ' αυτή την κατεύθυνση και με την ακλόνητη πίστη μας ότι απ' αυτή τη προσπάθεια δε μπορεί να περισσεύει κανείς, είμαστε εμείς που μπορούμε να νικήσουμε ως πυροσβεστική συλλογικότητα,είμαστε εμείς που μπορούμε να ενώσουμε.
Αναλαμβάνουμε την ευθύνη,προχωράμε μπροστά.



Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΕΠΠ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια