Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έτσι γιόρτασε ένα ζευγάρι την 50η επέτειο του γάμου του


Η 71χρονη Carole-Ann και ο 74χρονος Jim Stanfield από το Ηνωμένο Βασίλειο γιόρτασαν τη χρυσή επέτειο του γάμου τους φορώντας τα ίδια ρούχα που φορούσαν εκείνη την ημέρα και μάλιστα τους έκαναν όπως και τότε!

Και οι δύο ανακάλυψαν ότι μετά από πενήντα χρόνια, το νυφικό και το κοστούμι δεν χρειάζονταν καμία τροποποίηση για να τα φορέσουν και ήταν σα να μην πέρασε μια μέρα. Τα ρούχα τους έμεναν για καιρό να σκονίζονται στη σοφίτα όταν η εγγονή τους, Hayley, η οποία πήγε για επίσκεψη, βρήκε το νυφικό αναζητώντας κάποιες οικογενειακές φωτογραφίες. Εκείνη τους παρακάλεσε να τα ξαναφορέσουν και έτσι αποφάσισαν να τα βάλουν την ημέρα της επετείου τους. Προς έκπληξή τους ήταν ακριβώς όπως τα είχαν φορέσει την 1η Οκτωβρίου του 1966.


Στο πάρτι για την επέτειό τους κάλεσαν μάλιστα και άτομα που παρευρίσκονταν και τότε στο γάμο, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν και δήλωσαν ενθουσιασμένοι με το γεγονός. Το ζευγάρι παραδέχεται ότι δεν είχε σκεφτεί ποτέ από τότε να ξαναδοκιμάσει το νυφικό και το κοστούμι και δεν θα το έκανε αν δεν επέμενε η εγγονή τους.


Αν και πολλοί καλεσμένοι στο πάρτι γνώριζαν ότι θα εμφανιστούν με αυτά τα ρούχα, έμειναν έκπληκτοι όταν το είδαν στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την 71χρονη. 


Το ζευγάρι προγραμματίζει τώρα ένα νέο ταξίδι του μέλιτος στην Τουρκία και λέει ότι το μυστικό για το γάμο τους εδώ και τόσα χρόνια είναι το χιούμορ!


Πηγή: newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια