5 χαρακτηριστικά του νέου τυφεκίου SPRINGFIELD ARMORY SAINT που το κάνουν να ξεχωρίζει!

Με την διάθεση του τυφεκίου SAINT, η Springfield Armory θέλει να φέρει στην αγορά ένα αξιόπιστο AR που βελτιώνει άλλες επιλογές εργοστασίων, ενώ εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική, entry-level επιλογή.


Μπορεί να άργησε λίγο, αλλά το SAINT έφτασε επιτέλους και δίνει στους χρήστες περισσότερα από όσα κοστίζει, λίγο πιο κάτω από 1000 δολάρια……


Εδώ είναι τα πέντε ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά που το τυφέκιο SPRINGFIELD ARMORY SAINT φέρνει στο τραπέζι.
1. ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΣΚΑΝΔΑΛΗΣ

Πολλά τυφέκια AR πωλούνται με την πρότυπη στρατιωτικών προδιαγραφών σκανδάλη η οποία είναι σκληρή. Ωστόσο, το τυφέκιο SAINT διαθέτει ενός σταδίου σκανδάλη με επικάλυψη νικελίου – βορίου και παρέχει μια πολύ ομαλή σκανδάλη με μια πιο ομαλή και συνεπής έλξη.


2. ΚΑΝΝΗ

Εκτός από μια καλύτερη σκανδάλη, το SAINT διαθέτει επίσης μια κάνη και θαλάμη με φινίρισμα Melonite για πρόσθετη ανθεκτικότητα. Το Melonite είναι μια χημική επεξεργασία που προστίθεται στη κάνη για να μην σκουριάζει και να βελτιωθεί η διάρκεια ζωής της.

Η κάννη έρχεται επίσης με 1/8 βήμα ράβδωσης. Το βήμα ράβδωσης είναι σημαντικό για τη σταθεροποίηση της σφαίρας. Σε γενικές γραμμές, το χαμηλότερο βήμα ράβδωσης είναι καλύτερο για μεγαλύτερες, βαρύτερες σφαίρες. Το 1/8 είναι μια μεγάλη επιλογή για το διαμέτρημα 5.56 που χρησιμοποιεί το τυφέκιο SAINT.


3. ΠΛΗΡΩΣ – ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΛΕΙΣΤΡΟΥ

Το  SAINT διαθέτει ένα φορέα κλείστρου πλήρως αυτόματο. Ο πλήρως αυτόματος φορέας είναι στο σωστό βάρος, όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί για το M16. Αυτό όχι μόνο προσθέτει αντοχή, αλλά διασφαλίζει επίσης ότι το συγκρότημα φορέα του κλείστρου λειτουργεί αξιόπιστα.


4. ΛΙΠΑΝΤΙΚΟ ΞΗΡΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ


Ένα λιπαντικό ξηρής μεμβράνης εφαρμόστηκε στο εσωτερικό του άνω κορμού και της επέκτασης του κορμού. Αυτό το χαρακτηριστικό είναι σπάνιο στα τυφέκια αυτού του τύπου που κοστίζουν κάτω από 1.200 δολάρια. Χρησιμοποιώντας ένα λιπαντικό ξηρής μεμβράνης σε αυτές τις περιοχές εξασφαλίζεται η ορθή λειτουργία και βοηθά το τυφέκιο κατά τη διάρκεια της πρώτης χρήσης στο πεδίο.


5. ACCU-TITE ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ


Το SAINT διαθέτει επίσης ένα ιδιόκτητο Springfield ArmoryAccu-Tite σύστημα στερέωσης που συγκρατεί καλύτερα τον άνω και κάτω κορμό. Αυτό δίνει στο τυφέκιο μια ανθεκτικότητα και κάποια βελτιωμένη ακρίβεια.

Δείτε παρακάτω ένα βίντεο:guns-gr.com