Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πάτρα: Στα... "μαλακά" έπεσε ο 42χρονος με τις 46.000 ευρώ - Είχε κρύψει τις δεσμίδες στη ρεζέρβα του τζιπ


Ποινή τεσσάρων μηνών η οποία όμως έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, επεβλήθη στον 42χρονο άνδρα ο οποίος συνελήφθη από λιμενικούς της Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, να προσπαθεί να βγάλει μεγάλο χρηματικό ποσό κρυμμένο στο τζιπ του.

Όπως έγραψε το tempo24.gr, ο άνδρας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πατρών και έπειτα δικάστηκε από το Αυτόφωρο.
Είχε κρύψει για να βγάλει στο εξωτερικό 46.000 ευρώ, κρυμμένα στη ρεζέρβα του Range Rover που οδηγούσε.

Με αυτό θα επιβιβαζόταν σε πλοίο της γραμμής για Ιταλία, αλλά δεν πρόλαβε.
Η υπόθεση του συλληφθέντα διαχωρίστηκε από την περίπτωση του ιδιοκτήτη του οχήματος, καθώς ιδιοκτήτης είναι ένας φαρμακοποιός από τον Βόλο.
Για τον 42χρονο υπήρχε η επιβολή του μέτρου της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Το πολυτελές όχημα κίνησε την περιέργεια των Λιμενικών και μετά από έρευνα εντόπισαν τα χρήματα στο πορτ παγκαζ, κρυμμένα μέσα στη ρεζέρβα.
Ο συλληφθείς ισχυρίστηκε ότι για λογαριασμό του ιδιοκτήτη του οχήματος θα προέβαινε στην πώλησή του και στην αγορά νέου και για τις ανάγκες αυτής της αγοραπωλησίας μετέφερε τα χρήματα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ

Στη σύλληψη ενός 42χρονου οδηγού Ι.Χ.Ε. οχήματος προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, ανωτέρω 42χρονος σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην πύλη εισόδου οχημάτων του νότιου λιμένα Πατρών, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, διαπιστώθηκε ότι κατά την πληκτρολόγηση των στοιχείων της ταυτότητάς του εμφανίστηκε το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ βρέθηκαν εντός του πορτ-μπαγκάζ του Ι.Χ.Ε. οχήματος που οδηγούσε, και συγκεκριμένα στο χώρο της ρεζέρβας, επιμελώς κρυμμένες δέσμες χαρτονομισμάτων συνολικού ποσού σαράντα έξι χιλιάδων ευρώ (€46.000,00).
Από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το ανωτέρω  όχημα και το εν λόγω χρηματικό ποσό.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια