Νέο κείμενο διαμαρτυρίας αστυνομικού για το 401 Σ.Ν. Διαβάστε τι έπαθε - Απαιτείται παρέμβαση Τόσκα

Παραείναι πολλά τα κείμενα διαμαρτυρίας ή οι καταγγελίες των αστυνομικών που επισκέπτονται το 401 Σ.Ν. μετα από παραπεμπτικό, αλλά τυγχάνουν απρεπούς έως
προσβλητικής αντιμετώπισης. Θεωρούμε αυτονόητο και εκ των ων ουκ άνευ, την άμεση παρέμβαση στη διοίκηση του νοσοκομείου από τον υπουργό δημόσιας τάξης, που εκ της προτεραίας ιδιότητας του έχει την επιπλέον υποχρέωση να διεκδικήσει ισονομία στην περίθαλψη, δίχως αποκλεισμούς ή διακρίσεις.

Διαβάστε το κείμενο διαμαρτυρίας που απέστειλε χθες αστυνομικός στα μηνύματα του bloko.gr στη σελίδα του facebook.

"Γεια σάς θα ήθελα να σας διηγηθώ την εμπειρία μου.Είμαι αστυνομικός απο το 2010 και σήμερα το πρωί πήγα στο 401 για μια απλή εξέταση ρουτίνας. Πήρα το παραπεμπτικό στις 10 και στις 10.20 ήμουνα στο 401.

Το χαρτί για την εξέταση μου δόθηκε 10.30 και αυτό που ειχά να κάνω μόνο ήταν να περιμένω έξω απο την πόρτα του ιατρείου μέχρι η γραμματεία να φωνάξει το όνομα μου.

Το αποτέλεσμα ήταν να περιμένω 2 ώρες να μπαίνουν πολλά άτομα που ήρθαν μετά απο εμένα και άτομα που ήρθαν πριν απο εμένα να μην έχουν εξεταστεί. Φυσικά μην εχοντάς την υπομονή να περιμένω όπως υπολόγιζα άλλη μια ώρα τουλάχιστον αναχώρησα χωρίς να έχει εξεταστεί το πρόβλημα μου και έχοντας χάσει το πρωινό μου εκνευρισμένος.

Και αναρωτιέμαι. Ποτέ θα σταματήσει αυτή η κοροιδία για τους αστυνομικούς και ποτέ επιτέλους θα πιάσουν τόπο τα λεφτά που δίνουμε κάθε μήνα για ασφαλίσεις κ.τ.λ.;

Αυτά απο εμένα. Ευχαριστώ."
.