Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τέλη κυκλοφορίας 2017: "Μπλόκο" στο taxisnet

Μην είδατε τα τέλη; Λίγο η αλλαγή στην ηγεσία του υπουργείου, λίγο ο Ομπάμα, ήρθε και πέρασε η 15η Νοεμβρίου και τα νέα τέλη κυκλοφορίας για το 2017 δεν αναρτήθηκαν στο taxisnet, η ειδική εφαρμογή για τα τέλη παραπέμπει... στο 2016.

Μπορεί να παγώνουν τα τέλη και οι αλλαγές που είχε προαναγγείλει ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Τρύφων Αλεξιάδης να μπαίνουν στο συρτάρι κατά τα φαινόμενα, όμως ενώ όπως λέγεται θα πληρώσουμε τα ίδια δεν υπήρξε καμία δημοσίευση και το ερώτημα που κάνουν πολλοί είναι αν όντως τα τέλη θα είναι τα περυσινά ή μας περιμένουν δυσάρεστες εκπλήξεις.
Σε κάθε περίπτωση επίσημη ανακοίνωση (κάτι που τείνει να γίνει πάγια τακτική) δεν υπάρχει ως τώρα και έτσι πρέπει να κάνουμε όλοι υπομονή.

Σε κάθε περίπτωση και φέτος δεν πρόκειται να μειωθεί το ποσό του 1,1 δισ. ευρώ που υπολογίζει το κράτος, αν και δεν φαίνεται ότι υπάρχει καμία μέριμνα για την ανάσχεση του κύματος κατάθεσης πινακίδων λόγω των άδικων τελών για τα παλιά και χαμηλής αξίας αυτοκίνητα. Οι υποσχέσεις ότι θα υπάρξει γενναία μείωση και μάλιστα σε ποσοστά ως και 40% πήγαν περίπατο και έτσι αναμένεται και φέτος να είναι δεκάδες χιλιάδες εκείνοι που θα καταθέσουν πινακίδες. Αυτός είναι και ο λόγος που κάποιοι αναρωτιούνται με νόημα μήπως υπάρξουν κάποιες αλλαγές τελικά και ειδικά σε κατηγορίες όπως των αυτοκινήτων με εκπομπές κάτω από τα 90 γραμμάρια διοξειδίου του άνθρακα.

newsit.gr
 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια