Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κάποιοι από τους κατηγορούμενους για τη μαφία των σελέμπριτι έχουν πιαστεί και 20 φορές, Οι πιο "βρόμικοι" μιλούσαν με αστυνομικούς

Στο διαβιβαστικό της ασφάλειας Αμαρουσίου αναγράφονται τα εξής: "Ανωτέρω κατηγορούμενοι έχουν κατ' επανάληψη απασχολήσει τις αστυνομικές και δικαστικές αρχές, παρουσιάζοντας πλούσιο ιστορικό συλλήψεων και σταθερή ροπή στη διάπραξη εγκληματικών δραστηριοτήτων, όπως αναλυτικά παρατίθεται παρακάτω¨".

Και παρατίθενται σε κωδικοποιημένη μορφή σε ... 26 σελίδες, το ποινικό παρελθόν  από τους 21 συλληφθέντες, από τις οποίες οι 3,5 σελίδες αφορούν στο Σ... Δ... , στον μαφιόζο που μιλούσαν οι 2 από τους 3 αστυνομικούς που εμπλέκονται...

Ο συγκεκριμένος capo που ήταν γνωστός με το ψευδώνυμο "Σέφκης" ηλικίας 35 χρόνων, ξεκίνησε να κατηγορείται το 2000 για ληστεία σε ΠΡΟΠΟ απ' όπου αφαιρέθηκε φορητό χρηματοκιβώτιο και στη συνέχεια, μαζί με κάποιους από τους και σήμερα συγκατηγορούμενους του, επιδόθηκε σε μπαράζ εγκληματικών ενεργειών, καθιστάμενος συλληφθείς και μετέπειτα ελεύθερος σχεδόν για κάθε χρόνο έκτοτε. Συνελήφθη ή κατηγορήθηκε συνολικά ... 20 φορές!

Ο στενός συνεργός του, Σφ... Α... με τον οποίο είχε επικοινωνίες ένας από τους τρεις εμπλεκόμενους αστυνομικούς, το 2011 είχε κατηγορηθεί για ληστεία σε βάρος γυναίκας, από την οποία "αφαίρεσε όλες της τις χρυσές λίρες και υπό την απειλή όπλου εξανάγκασε σε εξώγαμη συνουσία παρά τη θέληση της". Πιάστηκε ή του αποδόθηκαν κατηγορίες 19 φορές.

Σε κάποιους δε από αυτούς που επίσης πρόσφατα είχαν κατηγορηθεί ως υπαίτιοι διάπραξης παραπάνω από 60 κλοπές, ο εισαγγελέας στον οποίο είχαν οδηγηθεί  τους άφησε ελεύθερους λέγοντας τους, "σας την χαρίζω για τελευταία φορά"!!!
.  
.   

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια