Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φυλάκιση 18 ετών για τον 29χρονο που βίασε 86χρονη στη Χαλκιδική

Σε κάθειρξη 18 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης 29χρονος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για το βιασμό 86χρονης, σε περιοχή της Χαλκιδικής. Σύμφωνα με τη
δικογραφία, ο νεαρός ήταν γνωστός του εγγονού της ηλικιωμένης, την οποία επισκέφθηκε τον περσινό Νοέμβριο στο σπίτι της με το πρόσχημα ότι θα της έκανε μασάζ, καθώς η ίδια φέρεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα κι ο κατηγορούμενος διατεινόταν στο περιβάλλον του ότι γνώριζε θεραπείες, βασιζόμενες στο μασάζ.
Η ηλικιωμένη γυναίκα, όπως αναφέρεται στο κατηγορητήριο, έπεσε θύμα βιασμού και λίγες μέρες αργότερα κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθεί ο 29χρονος. Στην απολογία του στον ανακριτή φέρεται να ομολόγησε μέρος τού εις βάρος του κατηγορητηρίου, ενώ απολογούμενος στο δικαστήριο, αρνήθηκε το σύνολο των πράξεών του.
Η ηλικιωμένη, μολονότι είχε κληθεί να καταθέσει στη δίκη, δεν εμφανίστηκε κι έτσι το δικαστήριο διέταξε τη βίαιη προσαγωγή της προκειμένου να την εξετάσει, όπως και έγινε. Δικαστές και ένορκοι αποφάσισαν τελικά να κηρύξουν τον 29χρονο ένοχο χωρίς ελαφρυντικά. Ύστερα από την ετυμηγορία του δικαστηρίου επέστρεψε στις φυλακές. 

newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια