Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι είπε και τι δεν είπε ο Μητσοτάκης από την 115 Πτέρυγα Μάχης

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης  επισκέφθηκε την 115 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας και  είχε την ευκαιρία να “πετάξει” μέσω εξομοιωτή,όπως
φαίνεται και στις φωτογραφίες.
Ο κ.Μητσοτάκης είπε απευθυνόμενος στους χειριστές της ΠΑ ότι “η Πολιτεία και η Νέα Δημοκρατία θα βρίσκονται πάντα κοντά τους, αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη δυσκολία του εγχειρήματός τους, της δουλειάς τους. Να γνωρίζουν ότι απολαμβάνουν πάντα τον αμέριστο σεβασμό και την εκτίμησή μας”.
Όσοι αναμέναμε κάτι περισσότερο για το πως θα διαχειριστεί μια σειρά θεμάτων που απασχολούν το προσωπικό των ΕΔ,θα πρέπει να αναμένουμε .
Όλη η δήλωση Μητσοτάκη:
«Με ιδιαίτερη χαρά, επισκέφθηκα, σήμερα, την 115 Πτέρυγα Μάχης στο Ακρωτήρι, στα Χανιά. Για εμένα είναι μία ιδιαίτερη ημέρα, καθώς είχα την ευκαιρία να υπηρετήσω το σύνολο της θητείας μου σε μία Πτέρυγα Μάχης, στην 346 Μοίρα, στην Αγχίαλο.

Είχα την ευκαιρία και σήμερα να συνομιλήσω με τους χειριστές και το προσωπικό. Να διαπιστώσω, για άλλη μία φορά, την άρτια επιχειρησιακή ετοιμότητα της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Θέλω, στο πρόσωπο των χειριστών, που έχουν την καλοσύνη να με πλαισιώσουν σήμερα, να συγχαρώ όλα τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας, τους χειριστές μας, αλλά και όλο το προσωπικό για την πολύ μεγάλη προσπάθεια, την οποία καταβάλλουν, να διασφαλίσουν σε δύσκολους καιρούς την εθνική μας ανεξαρτησία και την εδαφική μας ακεραιότητα.

Θέλω να γνωρίζουν ότι η Πολιτεία και η Νέα Δημοκρατία θα βρίσκονται πάντα κοντά τους, αναγνωρίζοντας την ιδιαίτερη δυσκολία του εγχειρήματός τους, της δουλειάς τους. Να γνωρίζουν ότι απολαμβάνουν πάντα τον αμέριστο σεβασμό και την εκτίμησή μας.

Χρόνια πολλά και πάλι για την Πολεμική μας Αεροπορία».

militaire.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια