Το βίντεο που έγινε viral με πάνω από 13 εκατομμύρια views. Πρέπει να το δείτε!


Απ’ ότι φαίνεται οι πιστοί οπαδοί του iPhone θα κάνουν τα πάντα είτε για να το αποκτήσουν είτε για να το βελτιώσουν.

Μόνο έτσι μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι το βίντεο που ετοίμασε φαρσέρ υποστηρίζοντας ότι αποκάλυψε κρυφή υποδοχή για τα ακουστικά του iPhone 7 το οποίο λανσαρίστηκε με ασύρματα ακουστικά, έχει πλέον σε λιγότερο από δύο εβδομάδες πάνω από 13 εκατομμύρια views.

Το ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο φαρσέρ υποστηρίζει ότι για να βρει κανείς την κρυφή υποδοχή πρέπει να ανοίξει μια τρύπα με τρυπάνι στην κάτω πλευρά του κινητού τηλεφώνου.

Στο βίντεο ο φαρσέρ αρχικά ανοίγει μια τρύπα διαμέτρου 3,5 χιλιοστών στην κάτω αριστέρά πλευρά του iPhone7. Στη συνέχεια δείχνει να ακούγεται μουσική από το smartphone μόνο που ο ήχος ακούγεται από το μεγάφωνο του κινητού και όχι από τα ακουστικά που έχει τοποθετήσει στην τρύπα που άνοιξε.

Παρόλη την εξωπραγματική μέθοδο που υποτίθεται ότι αποκαλύπτει ο φαρσέρ, όπως μπορεί κανείς να διαβάσει στα σχόλια του βίντεο, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που έχουν επιχειρήσει να εφαρμόσουν τη μέθοδό του με τραγικά αποτελέσματα.

«Το έκανα και τώρα δεν δουλεύει καθόλου η οθόνη μου» έγραψε ένας χρήστης με το όνομα Artur. «Μου κάνεις πλάκα. Περίμενα να κοιμηθεί ο πατέρας μου, να πάρω το τρυπάνι του και να ανοίξω την τρύπα στο κινητό και τώρα δεν δουλεύει» έγραψε ο Lukelaluke123.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιος τρυπήσει το iPhone7 του όχι μόνο δεν θα βρει υποδοχή για ακουστικά αλλά θα καταστρέψει την αδιάβροχη οθόνη, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου κινητού της Apple.

Δείτε παρακάτω το βίντεο, αλλά μην το επιχειρήσετε, αν θέλετε να συνεχίσει το κινητό σας να δουλεύει:
Πηγή: protothema.gr