Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πεδίο μάχης με … ιπτάμενα παπούτσια μετατράπηκε το στούντιο αιγυπτιακού καναλιού! (vid)


Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το τηλεοπτικό στούντιο ενημερωτικής εκπομπής του Αιγυπτιακού καναλιού LTC , όταν ήρθαν στα χέρια ένας ιερωμένος και ένας δικηγόρος.

Ο μουσουλμάνος κληρικός από την Αυστραλία με φιλελεύθερες απόψεις ήρθε σε έντονη φραστική αντιπαράθεση για τη μαντήλα με το δικηγόρο που τάσσεται υπέρ της εφαρμογής του ισλαμικού νόμου στη χώρα. Ο παρουσιαστής αποφάσισε να διακόψει για διαφημίσεις με σκοπό να ηρεμήσουν τα πνεύματα, αλλά τότε ήταν που άναψαν τα αίματα, με τους δύο καλεσμένους να εκτοξεύουν ύβρεις και απειλές.

Ο δικηγόρος σηκώθηκε από τη θέση του, έβγαλε το παπούτσι του και επιτέθηκε στο ιερωμένο, χτυπώντας τον ακόμη και στο πρόσωπο. Αμέσως επενέβηκαν οι τεχνικοί του στούντιο για να τους χωρίσουν.

Τα πλάνα από τον άγριο καυγά μετέδωσε αμέσως μετά το διάλειμμα το κανάλι με τον παρουσιαστή να μην έχει καμία διάθεση να κρύψει από τους τηλεθεατές το χαμό που συνέβη. «Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα φτάσει στο σημείο ο ένας καλεσμένος να βγάλει το παπούτσι του και να το πετάξει στον άλλον. Δεν περίμενα να δω ένα τέτοιο θέαμα» είπε ο παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο:



Πηγή: thetoc.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια