Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Δραματική έκκληση της Samsung: Μη χρησιμοποιείτε το Galaxy Note 7

Σε μια απίστευτη και δραματική έκκληση προχώρησε η εταιρία Samsung καθώς το σκάνδαλο με την ανάφλεξη των νέων smartphones της, του Galaxy Note 7, φαίνεται πως είναι πιο σοβαρό απ’ ό,τι αρχικά αναμενόταν! Η εταιρία όχι μόνο ανακάλεσε όλες τις συσκευές του νέου της κινητού αλλά ζήτησε και από τους καταναλωτές που έσπευσαν να το αγοράσουν, να μη το χρησιμοποιούν!

Η εταιρία ανακοίνωσε πως διερευνά τις αναφορές για την ανάφλεξη των κινητών της συγκεκριμένης συσκευής. Είχε προηγηθεί η προειδοποίηση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ σε όσους πρόκειται να ταξιδέψουν, να απενεργοποιούν τα κινητά τους και να μην βάζουν τα κινητά Samsung Galaxy Note 7 στις αποσκευές που ελέγχονται ηλεκτρονικά!

Η οδηγία της ΥΠΑ ήρθε μια εβδομάδα μετά από περιστατικό σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ, όταν εντοπίστηκε καπνός σε συσκευή που είχε αντικατασταθεί (μετά από τα περιστατικά ανάφλεξης των Samsung Galaxy Note 7) και προκάλεσε την εγκατάλειψη του αεροπλάνου από τους επιβάτες!

Η Samsung ανακοίνωσε ότι έχει ζητήσει να σταματήσουν οι πωλήσεις της συσκευής, αλλά και οι ανταλλαγές προβληματικών συσκευών του ίδιου τύπου, ενώ γίνεται διερεύνηση προκειμένου να εντοπιστεί το πρόβλημα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια