Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο "νονός" κρυβόταν στη... ντουλάπα! Απίστευτες εικόνες [pics, vids]

Αυτή κι αν ήταν κινηματογραφική σύλληψη. Ένας από τους "νονούς" της Ντραγκέτα, της διαβόητης μαφίας της Καλαβρίας βρέθηκε να κρύβεται πίσω από
μια... ντουλάπα. Πρόκειται για έναν από τους 100 πιο επικίνδυνους φυγόδικους της Ιταλίας.
Η αστυνομία αναζητούσε εδώ και χρόνια τον 54χρονο Αντόνιο Πέλλε, αρχηγό της μαφιόζικης φατρίας του Σαν Λούκα. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι τελικά θα τον έβρισκαν πίσω από μια... ντουλάπα. Κι όμως! Οι αστυνομικοί της πόλης Ρήγιο στην Καλαβρία εκεί τον βρήκαν και τον συνέλαβαν.
Ο Πέλλε εντοπίσθηκε σε μικρό κρησφύγετο, με ένα δωμάτιο και κουζίνα, στο οποίο είχε πρόσβαση διαμέσου της... ντουλάπας του γιου του.



Σε βίντεο που μαγνητοσκόπησαν οι αστυνομικοί, ο Πέλλε εμφανίζεται, ξαφνικά, στο πάνω μέρος της ντουλάπας, φωνάζοντας και προπηλακίζοντας τα όργανα της τάξης. Αλλά η τύχη του ήταν... διαγεγραμμένη και μετά από λίγη ώρα αναγκάστηκε να... βγει από τη ντουλάπα και να παραδοθεί.


Ο νονός αυτός της Ντράγκετα έχει καταδικασθεί σε 20 χρόνια φυλάκισης για μαφιόζικη δράση, εμπόριο όπλων και ναρκωτικών. Η φυγοδικία του είχε ξεκινήσει πριν πέντε χρόνια και ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (05.10.2016), στο Μποβαλίνο της Καλαβρίας. Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Ρώμης, ήταν ένας από τους 100 πιο επικίνδυνους φυγόδικους της Ιταλίας.



Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
Φωτογραφίες: ANSA

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια