Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με liposan & λακ κλέβουν σε λεωφορεία και τρόλευ

Δείτε κάποιους από τους τρόπους που χρησιμοποιούν ορισμένοι επιβάτες προκειμένου να μην πληρώσουν ή να μην ακυρώσουν εισιτήριο στα ΜΜΜ.
Ορισμένα από τα απίστευτα κόλπα που χρησιμοποιούν ορισμένοι επιβάτες των μέσων μαζικής μεταφοράς προκειμένου να αποφύγουν να πληρώσουν ή να
ακυρώσουν εισιτήριο αποκαλύπτει η εφημερίδα «Ημερησία».
Σύμφωνα με τα στοιχεία, περίπου 8 στους 10 επιβάτες σε λεωφορεία και τρόλεϊ δεν ακυρώνουν εισιτήριο.
Ορισμένοι εξ αυτών -σύμφωνα με την εφημερίδα- για να γλιτώσουν το εισιτήριο αλείφουν την πλευρά  που το χτυπούν στο αυτόματο μηχάνημα ακύρωσης, με λιποζάν και στη συνέχεια αφού το βγάλουν, σκουπίζουν την ουσία, σβήνοντας την ίδια στιγμή και το ίχνος της σφραγίδας του μηχανήματος.
Το ίδιο αποτέλεσμα έχουν και άλλα καλλυντικά, όπως το μανό αλλά και η λακ. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, άλλοι χρησιμοποιούν τη μέθοδο της πλαστικοποίησης.
Ένας άλλος τρόπος σχετίζεται με την περίφημη πρακτική του «εισιτηρίου χέρι με χέρι».
Πρόκειται για την πρακτική της παραχώρησης επικυρωμένων εισιτηρίων του μετρό από επιβάτες που δεν εξάντλησαν τη διάρκεια χρήσης της υπηρεσίας, προς νέους επιβάτες.
«Η “ανταλλαγή” γίνεται με πολλούς τρόπους. Είτε από χέρι σε χέρι επιβάτη που βγαίνει από το μέσο μεταφοράς προς τον επιβάτη που μπαίνει, είτε αφήνοντας το εισιτήριο σε εμφανές σημείο. Άλλοτε είναι οι κυλιόμενες σκάλες, άλλοτε το παγκάκι στην στάση του λεωφορείου, άλλοτε στα ακυρωτικά μηχανήματα», αναφέρεται στο δημοσίευμα.



thetoc.gr
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια