Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγελία για την εκπροσώπηση της ΕΛ.ΑΣ. στο gay pride της Ολλανδίας με αποζημίωση 1.500 ευρώ για τα έξοδα μετάβασης και διαμονής

Ανεξαρτήτως εάν συμφωνούμε ή όχι με την αποστολή εκπροσώπου της αστυνομίας στο gay pride της Ολλανδίας, αναμφίβολα διαφωνούμε με τον τρόπο που έγινε σύμφωνα με το περιεχόμενο της καταγγελίας στο bloko.gr και με την προϋπόθεση ότι είναι ακριβής.

Η πληροφορία προερχόμενη από αστυνομικό σημειώνει τα εξής: Υπαστυνόμος της Ελληνικής Αστυνομίας υπέβαλε αίτημα απευθείας στον κ. αρχηγό για συμμετοχή του ως εκπροσώπου της ΕΛ.ΑΣ. στο gay pride της Ολλανδίας, με αυτοδίκαιη και αυθωρεί- παραχρήμα κάλυψη των εξόδων μετάβασης και διαμονής.

Ο κ. αρχηγός, σύμφωνα με όσα υποστηρίζονται, διέταξε τον πειθαρχικό έλεγχο του υπαστυνόμου επειδή υπέβαλε το αίτημα παρακάμπτοντας την ιεραρχία και τους προβλεπόμενους κανόνες αναφοράς υπηρεσιακού αιτήματος, χωρίς να δοθεί εκ των πραγμάτων απάντηση στο καθαυτό περιεχόμενο του εγγράφου.

Όμως, ο υπαστυνόμος, συνοδευόμενος από στέλεχος και σύμβουλο των ΛΟΑΤ, επισκέφτηκε στέλεχος της πολιτικής ηγεσίας ζητώντας την ακύρωση του ελέγχου και επικύρωση του αιτήματος του, όπερ και εγένετο σύμφωνα επαναλαμβάνουμε με το περιεχόμενο της καταγγελίας, έχοντας αποδεσμευτεί υπέρ του για τον σκοπό αυτό, ποσό της τάξης των 1.500 ευρώ.

Η ένσταση της καταγγελίας προς το bloko.gr αφορά στο ποσό, η δική μας ως προς τη διαδικασία.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια