Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Οργισμένη καταγγελία αστυνομικού για την κατάσταση στην άμεση δράση (περιπολικά χρέπια) και για το bloko.gr (ασχολείστε μόνο με υψηλά στελέχη)

Από αναγνώστη μας αστυνομικό λάβαμε στα μηνύματα του bloko.gr στο facebook την οργισμένη -και για ημών των ιδίων- καταγγελία, την οποία και σας
παραθέτουμε.

"Ασχολειστε μονο με υψηλα στελεχη με συνδικαλισμους (ανακοινωσεις και λεγομενα..) 
Ρωτηστε ατομα του δρομου αστυνομικους..ταλαιπωρημενους και παρακινδυνευμενους ..μας βαλατε για βασανισμους ζωων του γραφειου εκπροσωπου τυπου της αστυνομιας..τι ειναι αυτα ρε?????????

Τα αμεσοδρασιτικα παιρνουν απο 25 μεχρι 40 σηματα για 5 μεχρι 7 και 8 δημους....το 100 πανω δεν εχει ατομα για τηλ να απαντησουν στο κοσμο και μπαινεις σε αναμονη...περιπολικα ΧΧΧΡΡΡΕΕΕΕΠΠΠΙΙΙΑΑΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΠΑΡΧΙΕς ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ...

Αυτος ειναι ο κορμος το 100 ..χωρις αυτο δεν υπαρχει ασφαλεια γιατι αυτα κανουν ολες μα ολες τις εγγραφες....παρτε συνεντευξεις απο συναδελφους ανωνυμες(γιατι ολοι φοβουνται που θα βρεθουν την επομενη μερα και συνδικαλισμος δεν υπαρχει)

Α και οταν εχουν 40 σηματα σε τεραστιους τομεις ενα περιπολικο ο κοσμος περιμενει απο 1 εως 3 και 5 ωρες..αν ειναι δυνατο....ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΚΟ...ΕΔΩ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..."


Στον αστυνομικό φίλο μας απαντήσαμε τα εξής: Θερμότατες ευχαριστίες. Θα το δημοσιεύσουμε αύριο, με την υποσημείωση ότι, αν και μας αδικείτε λίγο, θα είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πληροφορία και καταγγελία.

Για να λάβουμε την ακόλουθη απάντηση
Μακαρι αλλα...αυτοι οι μικροι βαθμολογικα σας στηριζουμε και αναγιγνωσκουμε καθημερινα...οι αλλοι ειναι απλα του φαινεσθε..γυρναμε καθε μερα σπιτι κομματια με 100 ως 300 χιλ εντος πολης και 4ωρες εγγραφες στο σπιτι μας παραμελλωντας οικογενεια για να παμε σε ολους ..ειναι αδυνατο...παρτε ανωνυμες συνεντευξεις ηεμπροσθιαστες τους..

Υποφερουμεεεε...κινδυνευουμεεεεε για να κανουμε απλα το επαγγελμα που παντα ονειρευομασταν (και αυτο που αυτοι εκμεταλλευονται..) ζηταμε ενισχυσεις οταν κινδυνευουμε και η πιο κοντινη δυναμη ειναι 10 εως 20 λεπτα μακρυα)και χανουμε νυχτερινα με τις συλληψεις για να παμε δικαστηριο και να βγουν αθωοι...και ολοι μονο φωτο και συνεντευξεις δινουν...ΒΟΗΘΕΙΑ!! (Τα σβηνω μετα απο λιγο για το φοβο που προανεφερα)

.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια