Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επιστολή-καταγγελία στο bloko.gr

Δημοσιεύουμε αυτούσια επιστολή-καταγγελία, που λάβαμε για κείμενο που αναδημοσιεύσαμε στις 2 Οκτωβρίου: Προς μεγάλη μας έκπληξη και δυσαρέσκεια, αν όχι αγανάκτηση, λάβαμε γνώση της από 02-10-2016 αναδημοσίευσης με τίτλο "Φυλάκιση 6 μηνών στον αστυνομικό που ξυλοκόπησε τη σύντροφο και συνάδελφό του", που αναρτήθηκε στον διαδικτυακό τόπο σας.
Στο εν λόγω δημοσίευμα εμπεριέχονται και αναπαράγονται εκ νέου άκρως αναληθείς και συκοφαντικοί για τον εντολέα μου χαρακτηρισμοί και ισχυρισμοί, οι οποίοι αφενός ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΚΡΙΘΕΙ ενώπιον των Αρμόδιων Αρχών και αφετέρου ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ, η οποία βασίστηκε σε επιλεκτική μονόπλευρη πληροφόρηση και αναξιόπιστες πηγές.
ΕΠΕΙΔΗ, στα πλαίσια του δημοσιογραφικού καθήκοντος για την ορθή ενημέρωση του κοινού είναι η αναζήτηση της αλήθειας μέσω της επιβαλλόμενης δημοσιογραφικής έρευνας από έγκυρες πηγές (η οποία εν προκειμένω δεν έλαβε χώρα αν και ήτο δυνατόν, εφόσον η δίκη διεξήχθη σε δημόσια συνεδρίαση και όχι κεκλεισμένων των θυρών),
ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ :
Η αναπαραγωγή των εν λόγω "ειδήσεων" συνιστά απόλυτη διαστρέβλωση της αλήθειας και της πραγματικότητας, καθόσον τα όσα περιγράφονται, περί δήθεν "ομηρίας" και "δραπέτευσης" της 35χρονης, και περί δήθεν "χρήσης υπηρεσιακού όπλου" και "απειλών αυτοκτονίας" κατά τη σύλληψη του εντολέα μου, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΛΑΒΑΝ ΧΩΡΑ και ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ούτε από την ΕΚΘΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗΣ, ούτε από το εν γένει ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, βάσει του οποίου είχε εκδοθεί η από 21-09-2016 απόφαση του Γ' Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημ/κείου Αθηνών.
Η ως άνω απόφαση έχει πλέον καταστεί ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ, με ισχύ δεδικασμένου για τις κατηγορίες για τις οποίες απαλλάσσει τον εντολέα μου, μετά και την απόρριψη της αιτήσεως της μηνύτριας από τον αρμόδιο Εισαγγελέα προκειμένου να ασκήσει έφεση, κρίνοντάς την ως αβάσιμη. Όσον αφορά δε, την κατηγορία της απλής σωματικής βλάβης για την οποία του έχει επιβληθεί αναστέλλουσα ποινή, θα κριθεί σε δεύτερο βαθμό εν όψει της έφεσης της οποίας άσκησε ο ίδιος.
Ήδη, στο πλαίσιο της μήνυσης που είχε υποβάλλει ο εντολέας μου σε βάρος της πρώην συντρόφου του, διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τις συμπεριλαμβανόμενες, μεταξύ άλλων αξιόποινες πράξεις της ψευδορκίας, της ψευδούς καταμήνυσης και της συκοφαντικής δυσφήμισης. Κατόπιν τούτου, η 35χρονη μέσω της συνηγόρου της έχει τη δυνατότητα και το χρόνο από νομικής πλευράς να προβάλλει τους όποιους ισχυρισμούς επιθυμεί ενώπιον των καθ' ύλην Αρμόδιων Αρχών.
Μετα ταύτα,
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΠΩΣ προβείτε στην αποκατάσταση της αλήθειας, απαλείφοντας (κατεβάζοντας) το εν λόγω άρθρο και δημοσιεύοντας την παρούσα επιστολή αμέσως μετά τη λήψη της, παραλείποντας στο μέλλον κάθε αναφορά αντίθετη προς το αθωωτικό αποτέλεσμα και το περιεχόμενο της ως άνω δικαστικής απόφασης.
Σε αντίθετη περίπτωση επιφυλασσόμεθα για την άσκηση όλων των νομίμων δικαιωμάτων του εντολέα μου.

Αθήνα, 13/10/2016

Η ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Κυριακή Λ. Κωνσταντοπούλου 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια