Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φρίκη: Διοργάνωσαν κυνομαχία πάνω σε σκάφος στην Ρόδο

Το βίντεο που δείχνει δυο σκυλιά να αλληλοσπαράσσονται πάνω σ’ ένα ιδιωτικό σκάφος το οποίο βρισκόταν δεμένο στο λιμάνι της Ρόδου δημοσιοποιήθηκε από τους διοργανωτές της κυνομαχίας τόσο στο Υoutube όσο και στο facebook.

Το βίντεο που δείχνει δυο σκυλιά να αλληλοσπαράσσονται πάνω σ’ ένα ιδιωτικό σκάφος το οποίο βρισκόταν δεμένο στην Ρόδο δημοσιοποιήθηκε από τους διοργανωτές της κυνομαχίας τόσο σε διαδικτυακό κανάλι Υoutube όσο και στο facebook και έτσι μετά από καταγγελία του συλλόγου "Φιλοζωική Ρόδου" αναμένεται η προσαγωγή του χρήστη των συγκεκριμένων λογαριασμών (καθώς πρόκειται για τον ίδιο άνδρα) καθώς και των υπόλοιπων διοργανωτών και ιδιοκτητών των σκυλιών, τα οποία κακοποίηθηκαν στη μάχη.
Τα πλάνα έχουν "πέσει" από το Youtube προφανώς μετά από πολλαπλά report. Το βίντεο ανέβηκε στο facebook με τίτλο"Black pitbul is our Oscar another do go argintino see what happened children please don't watch" (όποιος θέλει μπορεί να το δει στο λινκ με δική του ευθύνη) τα ξημερώματα της 26ης Σεπτεμβρίου με πρωταγωνιστές ένα μαύρο Πίτμπουλ, που ο ιδιοκτήτης του ονομάζει Όσκαρ, και ένα λευκό Ντόγκο Αρτζεντίνο.
Inline Image
Σε αυτό ακούγονται άνδρες με σπαστά Ελληνικά αλλά και άλλοι που μιλούν πολύ καθαρά την ελληνική γλώσσα, και είναι με βεβαιότητα Έλληνες. Δείχνει όχι μόνο τα σκυλιά αλλά και τους ιδιοκτήτες τους που θαυμάζουν το θέαμα, το οποίο παρακολουθεί και τουλάχιστον ένα αγοράκι που μάλιστα αναπαράγει τις εντολές των ενηλίκων, καθώς τα ζώα αιμορραγούν καθώς αλληλοδαγκώνονται!
Για την κυνομαχία η Φιλοζωική Ρόδου έκανε καταγγελία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στο Λιμεναρχείο Ρόδου ενώ για το έγκλημα έχει ενημερωθεί και το Τμήμα Κτηνιατρικής καθώς και ο πρόεδρος του συλλόγου των κτηνιάτρων στο νησί, καθώς στο βίντεο επαναλαμβάνεται συνεχώς ότι τα σκυλιά μετά το τέλος της μάχης θα τα μεταφέρουν σε κτηνίατρο.
Προφανώς και δεν φταίνε τα ζώα όταν γίνονται επιθετικά αλλά οι εγκληματίες που τα εκπαιδεύουν να συμπεριφέρονται έτσι.
Πηγή: zoosos.gr
ADVERTISING


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια