Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σαν αρχαία τραγωδία!!! Η σύλληψη για ναρκωτικά στη Λάρισα προκάλεσε το πολύνεκρο τροχαίο στα Ιωάννινα

Σίγουρα είναι από τα μοιραία παιχνίδια που στήνει η ζωή ως σκηνοθέτης τραγωδιών και ξετυλίγονται σε παράλληλα επίπεδα σκηνικού φόντου.

Η
πρώτη προβολή του δράματος χωρίς το στοιχείο του δραματικού, ξετυλίχθηκε στη Λάρισα, όταν οι αστυνομικοί της τοπικής ασφάλειας, συνέλαβαν νεαρό άνδρα ο οποίος είχε στην κατοχή του 6 κιλά κοκαΐνη και 10 κιλά χασίς. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του ακούγοντας μέσα από τον σούπερ κοριό της ΕΛ.ΑΣ. συνομιλίες που όταν αποκωδικοποιήθηκαν κατέστη ολοφάνερο ότι αναφέρονταν σε αλισβερίσι λευκού θανάτου.

Η δεύτερη σκηνή του δράματος εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα ως ο απόλυτος ορισμός της τραγωδίας στο 18ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων - 'Αρτας, όταν ένα φορτηγάκι συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε σημείο που εκτελούνται έργα της Ιόνιας Οδού. Από την σφοδρή σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων έχασαν την ζωή του ο οδηγός του ΙΧ ηλικίας 31 έτους, ο 23χρονος συνοδηγός του, καθώς και ο οδηγός του φορτηγού 63 χρόνων.

Όπως διαπιστώθηκε από απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του bloko.gr, ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου ήταν ο αρχηγός της συμμορίας ως μέλος της οποίας είχε πιαστεί νωρίτερα στη Λάρισα ο άνδρας με την κοκαΐνη και το χασίς και κινούνταν προς Αλβανία με δαιμονισμένη ταχύτητα για ν' αποφύγει τη σύλληψη. Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό. Πρόκειται για έναν έμπορο ναρκωτικών που είχε πιαστεί το 2006 με 100 γραμμάρια κοκαΐνη, δύο χρόνια αργότερα καταδικάστηκε σε ισόβια και το 2012, αποφυλακίστηκε.

Η αστυνομικοί της ασφάλειας Λάρισας εξακολουθούν μέχρι και αυτή την ώρα να κάνουν κατ' οίκον έρευνες με τις συλλήψεις να έχουν φτάσει τις 7. 

Δείτε το βίντεο του epirus tv news για το τροχαίο δυστύχημα



.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια