Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο "πιστολέρο της Πανόρμου"

Τον δρόμο για τις φυλακές έδειξαν εισαγγελέας και ανακρίτρια στον "πιστολέρο της Πανόρμου", ύστερα από την πολύωρη απολογία του, που ξεκίνησε στις δώδεκα το μεσημέρι και ολοκληρώθηκε ένα τέταρτο πριν από τις έξι το απόγευμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, ο κατηγορούμενος απέναντι από τους δικαστικούς λειτουργούς επέμεινε ότι δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από το θύμα του, το μοιραίο απόγευμα τής Παρασκευής. Υποστήριξε ότι οι μεταξύ τους σχέσεις ήταν τεταμένες τις τελευταίες ημέρες, επειδή το θύμα είχε εγκαταστήσει κάμερες ασφαλείας στην πολυκατοικία όπου διαμένουν και οι δύο.
Για τα επίμαχα δευτερόλεπτα, είπε στην απολογία του  ότι το θύμα τον χτύπησε με έναν αλουμινένιο σωλήνα και με ένα ξύλο και ότι ο ίδιος έβγαλε το πιστόλι του για να τον εκφοβίσει.
Πυροβόλησε -όπως υποστήριξε- δύο φορές στον αέρα, αλλά όταν πάτησε για τρίτη τη σκανδάλη το θύμα του τράβηξε το χέρι (λέει ο κατηγορούμενος) και δέχθηκε τη θανάσιμη βολίδα.
Οι δικαστικοί φαίνεται όμως ότι δεν αποδέχθηκαν τους ισχυρισμούς του και τον κατηγορούν για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και φυσικά για οπλοχρησία.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια