Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αγωνία! Με ποιο προσχηματικό εφεύρημα θα μπλοκάρει η δικαιοσύνη το αίτημα του ευρισκόμενου σε πρόγραμμα προστασίας μάρτυρα;

Ο προστατευόμενος ... στα κελιά των φυλακών μάρτυρας για το παραδικαστικό κύκλωμα Δημήτρης Παρασκευόπουλος, ο οποίος εκτίει ως δευτερεύων κατηγορούμενος ποινή κάθειρξης 5 φορές ... ισόβια (!!!) στις φυλακές για την υπόθεση Αιξωνή ενώ οι βασικοί "πρωταγωνιστές" αφέθηκαν ελεύθεροι, καταθέτει αύριο στο πενταμελές αναστολών, αίτηση αποφυλάκισης επικαλούμενος όχι μόνο το ιδιώνυμα άδικο σε βάρος του, αλλά και σοβαρούς λόγους υγείας.

Στην περίπτωση του κ. Παρασκευόπουλου, είθισται να συνωμοτεί το σύμπαν. Στις πρώτες αιτήσεις του υπήρξε αδυναμία τοποθέτησης του συμβουλίου, καθώς η καταδικαστική απόφαση χρειάστηκε να περάσουν ... δύο χρόνια για να καθαρογραφεί (!!!),  άλλοτε γιατί ξέχασαν κάποιοι να γίνει η μεταγωγή του, ή επειδή η φυλακή που κατά καιρούς κρατείται λησμονεί να στείλει το απαραίτητο συνοδευτικό έγγραφο. 

Να δούμε αυτή τη φορά με τι αιτιολογία θα γίνει επίκληση αδυναμίας συζήτησης του αιτήματος του.

Θυμίζουμε επίσης, πως ενώ ο δικηγόρος Δημήτρης Παρασκευόπουλος βρίσκεται σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων της ΕΛ.ΑΣ. τον τοποθετούν σε κελιά με 50 κρατούμενους, ενώ επιτρέπουν επαφές με συγκρατούμενους που αναλώνονται σε βροχή ύβρεων και απειλών κατά της ζωής της δικής του και μελών της οικογένειας του, εάν δεν ανακαλέσει.

Την υπόθεση ως bloko.gr την παρακολουθούμε στενά, αναμένοντας την παντοιότροπη κατάληξη της, ώστε να εξυμνηθεί η αδέκαστη κι ανεπηρέαστη από συμφέροντα και παρεμβάσεις ελληνική δικαιοσύνη.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια