Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Π. Λάμπρου στο συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: "Θέλουμε κατάργηση των χημικών στις κινητοποιήσεις. Δεν ξεχνάμε τον Γρηγορόπουλο και τις Σκουριές"

Σε υψηλούς τόνους μίλησε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λάμπρου, στο Συνέδριο του κόμματος κάνοντας λόγο για «αδίστακτο συμβιβασμό» προκειμένου να υιοθετηθεί το Μνημόνιο.



«Είναι σίγουρο ότι δεν τους φτάνει ο οδυνηρός συμβιβασμός. Ζητούν τώρα με θράσος να υιοθετήσουμε το Μνημόνιο. Η υπογραφή μας είναι προϊόν αδίστακτου συμβιβασμού.

Τους επιστρέφουμε την πατρότητα. Δικό μας καθήκον ένα παράλληλο πρόγραμμα που θα υπονομεύει τις μνημονιακές δεσμεύσεις. Ζητούν να γίνουμε ένα κανονικό κόμμα, να βάλουμε γραβάτες, να ξεχάσουμε το Γρηγορόπουλο, τις Σκουριές» είπε ο κ. Λάμπρου και συνέχισε:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα γίνει ποτέ καθεστώς, δεν θα μπούμε στο κάδρο που έχουν ετοιμάσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ εμμένει στην κατάργηση της χρήσης χημικών. Ο απεργός, ο συνταξιούχος, ο διαδηλωτής δεν είναι εχθρός μας. Μην συνηθίσουμε σε μια κοινωνία ηττημένη. Μας ζητούν να μπούμε στον κόσμο τους. Μην τους αφήσουμε. Το κόμμα μας σταθερά στο πλευρό της κοινωνίας και των αδικημένων.

Μην αφήσουμε στα δόντια τους τους συντρόφους μας, συγχαρητήρια στον πανό Σκουρλέτη που θέλει το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ. Απορούν που ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει ένας ζωντανός οργανισμός. Όταν δεν υπάρχουν ιδέες υπάρχουν παράγοντες μας ζητούν να γίνουμε κάτι σαν το ΠΑΣΟΚ μην τους αφήσουμε». 


protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια