Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιατροί της ΕΛ.ΑΣ: Χρήσεις, υπερχρήσεις και καταχρήσεις, Κείμενο αστυνομικού

Με δύο κείμενα στο facebook, ο Πασχάλης Ευθυμιάδης, γνωστός και για την ελευθερογνωμία του συνδικαλιστής Θεσσαλονίκης, καταθέτει την άποψη του για την εναλλακτική μορφή διαχείρισης του ιατρικού προσωπικού αλλά και των δεξιοτήτων τους της ΕΛ.ΑΣ. δε μια διλογία με γενικό τίτλο "απόλυτος εχθρός μας η γραφειοκρατία".

Κείμενο 1ο: Σε αντίθεση της πρότασης της πολιτικής ηγεσίας και των γιατρών του σώματος ,προτεινουμε ένα μήνα κάθε χρόνο οι γιατροί του σώματος να "ξεπεζευουν",
να εκτελούν χρέη βοηθού αξιωματικού υπηρεσίας,ως τρίτοι σε πλήρωμα σε περιπολικό άμεσης δράσης, συνοδεία διμοιρίας των Μ.Α.Τ.-Υ.Μ.Ε.Τ. κ.τ.λ.,
ώστε να έρχονται σε άμεση επαφή με την καθημερινότητα των αστυνομικών.
Σημείωση 1. Ενημέρωση υπηρεσίας την 15.00 της προηγούμενης μέρας.
Σημείωση 2. Οι ημερήσιες αναπαυσεις -ρεπό κατόπιν έγκρισης της διοίκησης .


Κείμενο 2ο: Το τέρας της γραφειοκρατίας αντικρίζει για άλλη μια φορά ο αστυνομικός στη καθημερινότητα του. Μεγάλος αριθμός συναδέλφων καλείται να βάλει το χέρι στη τσέπη για να λάβει βεβαίωση υγείας των παιδιών τους για συμμετοχή στο μάθημα της γυμναστικής στο σχολείο !
Την ίδια ώρα όλοι αυτοί πληρώνουν μεγάλα ποσά κάθε μήνα για υγειονομική περίθαλψη !
Την ίδια ώρα υπάρχουν γιατροί που ανήκουν στο αστυνομικό σώμα και θα μπορούσαν να υπογράφουν αυτές τις βεβαιώσεις .
Σαν ένωση αστυνομικών Θεσσαλονίκης είναι αναγκαίο να επιφέρουμε καίρια πλήγματα στο τέρας της γραφειοκρατίας που ταλαιπωρεί τους συναδέλφους μας και να βάλουμε τέλος στην αναλγησία και αδιαφορία των υπευθύνων- ανευθυνων όπου και αν βρίσκονται αυτοί .
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια