Ένωση ΝΑ Αττικής: Αθρόα ενίσχυση των υπηρεσιών μετά την απεμπλοκή αστυνομικών από Επίσημα και Στόχους

Ευχαριστημένα δηλώνουν τα μέλη της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής από τη σταδιακή απεμπλοκή αστυνομικών από τη φύλαξη στόχων, με αποτέλεσμα την ενδυνάμωση τών υπηρεσιών στην περιοχή, ενώ βλέπουν θετική και την αναδιοργάνωση στον τομέα τους.
Διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση:
Ύστερα  από έγγραφο της Ένωσης μας καθώς και αλλεπάλληλες συναντήσεις  φαίνεται ,  ότι η  Γ.Α.Δ.Α.  και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας άρχισαν να ενισχύουν αθρόα τις Υπηρεσίες της Νοτιανατολικής Αττικής με την απεμπλοκή Αστυνομικών από τα Επίσημα αλλά και από Πρόσωπα (Πολιτικούς , Εισαγγελείς κλπ) .
Επίσης  διετάχθη από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας  η αποδέσμευση των συναδέλφων των τοπικών Αστυνομικών Τμημάτων  που είχαν επιφορτιστεί με την φύλαξη ενός εκ των τριών Πολιτικών Αρχηγών Κομμάτων που διαμένουν στην Νοτιανατολική Αττική.
Θεωρούμε ότι η συγχώνευση των Υπηρεσιών καθώς και η ενίσχυση με Αστυνομικούς που απομπλέκονται  από τα Επίσημα είναι η μόνη λύση την συγκεκριμένη χρονική στιγμή προκειμένου να ενισχυθούν οι Υπηρεσίες με έμψυχο Υλικό.
Αυτό, θα έχει σαν αποτέλεσμα την καλύτερη Αστυνόμευση των περιοχών της Νοτιανατολικής , την εμπέδωση του αισθήματος Ασφαλείας του Πολίτη αλλά και την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των Αστυνομικών που ήδη Υπηρετούν σε Τμήματα Τάξης και Τμήματα Ασφαλείας.
Φυσικά αναμένουμε και την περεταίρω ενίσχυση αλλά και την απεμπλοκή από τα μέτρα τάξης σε άλλες Διευθύνσεις (Γήπεδα, Εφετεία, Μεταγωγών κλπ.)
Παρότι οι δυσπιστίες μας ήταν έντονες φαίνεται ότι το Α.Ε.Α. και η Γ.Α.Δ.Α. βάζουν «τον τύπον επί τον ήλων»
Ελπίζουμε ότι αυτή η δύσκολη ομολογουμένως προσπάθεια να συνεχιστεί έτσι ώστε να απεμπλακεί μεγάλος αριθμός Αστυνομικών από αυτές τις Υπηρεσίες και να επιστρέψουν σε  Τμήματα Τάξης και Τμήματα Ασφαλείας και όχι σε άλλες ευνοούμενες Υπηρεσίες.  

   
                                                        Για το Δ.Σ.
                 -O-                                                                               -O-
            Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας
            


  ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                                ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος