Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κάλεσμα της Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης Πυροσβεστές στο συλλαλητήριο της Δευτέρας


Η Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στο συλαλλητήριο τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου στις 17:30 στο Σύνταγμα


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Η πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ που υλοποιεί τις κατευθύνσεις της Ε.Ε. και του Δ.Ν.Τ.  οδηγεί σε αδιέξοδο και τέλμα τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους φτωχούς αγρότες, τους άνεργους. Είναι ανάγκη να μπει ένα τέλος.

Οργανωμένα, μαζικά, μαχητικά, αποφασιστικά αμφισβητούμε αυτή την πολιτική, αγωνιζόμαστε ενάντια στα μέτρα τους, παλεύουμε για την ανατροπή τους.

Η πολιτική αυτή υλοποιείται με περικοπές σε μισθούς, σε συντάξεις δηλαδή στους κόπους μιας ολόκληρης ζωής, αφαίρεση δικαιωμάτων, αύξηση της ανεργίας και της φορολογίας, διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης, υποβάθμιση δομών υγείας και παιδείας, ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας, πλειστηριασμοί ακόμη και της πρώτης κατοικίας είναι  μερικά από τα τραγικά αποτέλεσμα της εφαρμογής των αντεργατικών-αντιλαϊκών πολιτικών που εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. ως συνέχεια των κυβερνήσεων της Ν.Δ και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και δεν αφήνουν κανέναν μας ανέγγιχτο.

Οι πυροσβέστες είμαστε κομμάτι του λαού. Βιώνουμε καθημερινά τις συνέπειες της πολιτικής που αφαιρεί από τους πολλούς και δίνει στους λίγους. Δεν πρέπει να μένουμε παρατηρητές απέναντι στα δείνα των γονιών μας, των αδελφών μας, απέναντι στα δεινά των συνανθρώπων μας, τα οποία πλήττουν και εμάς και τις οικογένειές μας.

Απέναντι στην αντιλαϊκή επίθεση της κυβέρνησης ενώνουμε τη φωνή μας μ’ αυτή του υπόλοιπου λαού. Παλεύουμε στο πλάι του, απαιτώντας χωρίς συμβιβασμό, σταθερή δουλειά για όλους με πλήρη δικαιώματα, κάλυψη των απωλειών, κοινωνικές παροχές και την ζωή που μας αξίζει

Καλούμε τους συναδέλφους πυροσβέστες να δώσουμε δυναμικό παρών μαζί με Εργατικά Κέντρα Ομοσπονδίες, και Συνδικάτα στο συλλαλητήριο τη Δευτέρα 17 Οκτώβρη στις 6.30 μ.μ. στο Σύνταγμα για:

             Αυξήσεις στους μισθούς, τις συντάξεις και τις κοινωνικές παροχές. Επαναφορά 13ου και 14ου μισθού και σύνταξης.

             Πλήρη εφαρμογή των αποφάσεων του Σ.τ.Ε.

             Κατάργηση των αντιασφαλιστικών και αντεργατικών νόμων.

Για την Ε.Α.Κ.Π.

Η Εκτελεστική Γραμματεία



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια