Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Αθηνών για τα επεισόδια: Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζετε!

Να καταδικάσουν τα σημερινά επεισόδια στα "Προσφυγικά" ζητούν από όλους τους πολιτικούς φορείς τα μέλη της Ένωσης Αθηνών, που εξέδωσαν σκληρή ανακοίνωση:  Για ακόμη μία φορά γίναμε μάρτυρες εγκληματικών ενεργειών από τους «γνωστούς» κύκλους που έχουν σαν στόχο την έννομη τάξη, την κοινωνική ειρήνη, τις περιουσίες των πολιτών και τις ζωές των αστυνομικών. Μία συγκέντρωση – διαδήλωση στην περιοχή του Άρειου Πάγου με αφορμή την έναρξη των καταθέσεων στη Δίκη της Χρυσής Αυγής για την υπόθεση των επιθέσεων σε βάρος μελών του ΠΑΜΕ τον Σεπτέμβριο του 2013 στο Εφετείο Αθηνών ήταν η αιτία για να παρεισφρήσουν και να λύσουν τις διαφορές τους με τη βία τα άτομα των «άκρων».
    Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην περιοχή των προσφυγικών της Λ. Αλεξάνδρας είχαν σαν αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό συναδέλφων καθώς και την καταστροφή περιουσιών πολιτών και αστυνομικών των γύρω νοσοκομείων, καταστημάτων και του Α.Μ.Α..
    Καλούμε τους πολιτικούς φορείς να καταδικάσουν τέτοιες έκνομες ενέργειες οι οποίες έχουν σαν στόχο την κοινωνική ανωμαλία, την καλλιέργεια εντάσεων και τη δημιουργία  νέων περιοχών που θα αποτελούν μελλοντικά «άβατα». Επίσης καλούμε την επίσημη πολιτεία να βάλει φραγμό σε τέτοιου είδους πρακτικές και με ουσιαστικές πρωτοβουλίες να προστατεύσει τις ζωές και τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών.
   Δηλώνουμε επίσης ότι οι εργαζόμενοι αστυνομικοί δεν είναι υποχρεωμένοι αλλά ούτε και ο ρόλος τους είναι να γίνονται βορά των ορέξεων όλων αυτών των ακραίων στοιχείων τα οποία εκμεταλλεύονται την απουσία τις πολιτείας.
Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζετε!

                                                            Για το Δ.Σ.
                     - Ο -                                                                                   - Ο -
                  Πρόεδρος                                                                   Γεν. Γραμματέας

      ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος                                                         ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια