Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ακαρνανία τιμά τον Άγιο Αρτέμιο


Διαβάστε το αυριανό πρόγραμμα της τοπικής διοίκησης Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών για την γιορτή του Αγίου ΑρτεμίουΑύριο και από ώρα 08:00π.μ έως 19:00μ.μ θα πραγματοποιηθεί από κοινού με την τοπική Διοίκηση, τον σύλλογο αιμοδοτών Αγρινίου και άλλους φορείς της πόλης μας, ολοήμερη εθελοντική αιμοδοσία.

Ο Άγιος Αρτέμιος υπήρξε αξιωματούχος του Βυζαντίου και μαρτύρησε για την πίστη του στο Χριστό επί αυτοκράτορος  Ιουλιανού  το 363μΧ. Ο Αρτέμιος κατέκρινε τον αυτοκράτορα για του διωγμούς εναντίον των Χριστιανών και εκείνος αφού τον βασάνισε σκληρά, τον αποκεφάλισε για παραδειγματισμό. Αγιοποιήθηκε από τη Χριστιανική Εκκλησία και αποτελεί τον προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας.

    Η τοπική διοίκηση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών σας καλεί όλους να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις μας. Όλοι μαζί  να προσευχηθούμε στον Άγιο Αρτέμιο να προστατεύσει την πατρίδα μας, σεβόμενοι όλοι το δικαίωμα των ανθρώπων να πιστεύει ο καθένας αυτό που θέλει, χωρίς όμως η μια πίστη να λειτουργεί εις βάρος της άλλης.

Το ΔΣ της Τοπικής Διοίκησης Ακαρνανίας



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια