Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Άγριο επεισόδιο στη δίκη της Συνωμοσίας, Επιτέθηκαν σε αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ.

Επεισοδιακή και σήμερα ήταν η δίκη των κατηγορούμενων για συμμετοχή στη συνωμοσία πυρήνων της φωτιάς, με ορισμένους από τους καθήμενους στο εδώλιο, να επιχειρούν να χτυπήσουν αξιωματικό της αστυνομίας, ο οποίος εκείνη την ώρα κατέθετε ως μάρτυρας για την περιβόητη πλέον μονοκατοικία της οδού 25ης Μαρτίου στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, διασταυρωμένες και από τις δύο πλευρές, δικηγόρος από την πλευρά της υπεράσπισης υπέβαλε ερώτηση στο σημερινό διοικητή ασφάλειας Χανίων και στέλεχος της αντιτρομοκρατικής την περίοδο ενδιαφέροντος και ο μάρτυρας άρχισε να παραθέτει τους ισχυρισμούς του.

Κάποιος από τους κατηγορούμενους τον διέκοψε φωνάζοντας ότι λέει ασυναρτησίες και μόλις γύρισε ο κ. Χηνόπουλος προς τους κατηγορούμενους, σηκώθηκε ο Γιώργος Καραγιαννίδης και του είπε "μην κοιτάς εμάς, θα κοιτάς μπροστά". Ο αξιωματικός ανταπάντησε ότι θα κοιτάζει όπου θέλει, με αποτέλεσμα να δεχτεί την επίθεση του Γιώργου Καραγιαννίδη, αλλά και άλλων κατηγορούμενων που επιχείρησαν να τον ακολουθήσουν, δίνοντας τροφή και έκταση στην ένταση.

Ευτυχώς, οι αστυνομικοί του μεταγωγών και των άλλων υπηρεσιών που είναι πια ... εκπαιδευμένοι στη διαχείριση εύθραυστων ισορροπιών, μπλόκαραν τους επιτιθέμενους και απομάκρυναν με ασφάλεια τον κ. Χηνόπουλο, για να προκύψει αμέσως μετά με απόφαση της προέδρου η διακοπή της δίκης.

Αρχικά η νέα συνεδρίαση ορίστηκε για τις 10 του μήνα, όμως επειδή υπήρξε κώλυμα από παράγοντες της δίκης, ανατοποθετήθηκε στις 17 Οκτωβρίου, με συνέχιση της κατάθεσης που διακόπηκε.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια