Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Κλοπή θρίλερ στρατιωτικών εξαρτημάτων για υποβρύχια από τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Συμμορίες που "γδύνουν" τον χαλκό από εξαρτήματα προορισμένων για στρατιωτική χρήση ή κάτι άλλο κρύβεται πίσω από την κλοπή του μεταλλικού κελύφους από 4 ογκώδεις και πανάκριβες μπαταρίες- ανταλλακτικά για τα υποβρύχια που ... γέρνουν;

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, η υπόθεση της κλοπής που προσδιορίζεται μεταξύ των μέσων ... Ιουλίου  και μέχρι πριν από ένα μήνα, αφορά στην αφαίρεση με γερανοφόρα οχήματα είτε και των 4 μπαταριών, είτε μόνο του χάλκινου περιβλήματος, μέσα από τα ναυπηγεία του Σκαραμαγκά, μέσα στα οποία υπάρχει και κλιμάκιο του πολεμικού ναυτικού υποτίθεται για την φύλαξη του πανάκριβου στρατιωτικού υλικού.

Το επίσης εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως η διερεύνηση της μυστηριώδους κλοπής, ανατέθηκε στο κεντρικό λιμεναρχείο της Ελευσίνας και όχι σε κάποια στρατιωτική αρχή, ενώ αρμόδιοι αξιωματικοί ε.α. που μίλησαν στο bloko.gr θυμίζουν πως πριν από δύο χρόνια είχε επιχειρηθεί δολιοφθορά σε προβλήτα των συγκεκριμένων ναυπηγείων και τη τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε η βύθιση ενός από τα "στραβά" υποβρύχια.

Θα έχει ενδιαφέρον στο πλαίσιο αυτό ν' ακούσουμε την άποψη του ΥΕΘΑ.
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια