Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παιδικοί σταθμοί και φαρμακεία για τους αστυνομικούς της ΝΑ Αττικής

Παιδικούς σταθμούς και φαρμακεία για τους υπηρετούντες στη Νοτιοανατολική Αττική προσπαθούν να φτιάξουν τα μέλη της τοπικής συνδικαλιστικής ένωσης, όπως διαβάζουμε στη σχετική
ανακοίνωση: Ενημερώνουμε τους συναδέλφους μέλη μας ότι η Ένωσή μας, θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την δημιουργία παιδικών σταθμών και Υπηρεσιακών φαρμακείων στην Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής και στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.
       Στο προσεχές διάστημα θα πραγματοποιήσουμε συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου, τους Διευθυντές των Διευθύνσεων αλλά και τους τοπικούς άρχοντες των όμορων δήμων ,  εξετάζοντας τις προϋποθέσεις που απαιτούνται  έτσι ώστε να δημιουργηθούν παιδικοί σταθμοί που θα εξυπηρετούν τις οικογένειες των Αστυνομικών της Περιφέρειας μας.
     Άλλωστε σύμφωνα με όσα  δήλωσε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ. Μανώλης Αναγνωστάκης πρόθεση της Φυσικής και Πολιτικής ηγεσίας είναι η δημιουργία παιδικών σταθμών αλλά και Υπηρεσιακών φαρμακείων στις Αστυνομικές  Διευθύνσεις και όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο και δίνεται η δυνατότητα αυτή. 



                                                    Για το Δ.Σ.
                 -O-                                                                               -O-
            Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας
            


  ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                                ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια