Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Άρθρο: ''Άντε επιτέλους συνέλθετε!!! Ψοφάτε όλοι για αξιώματα!!!''


Ο αρχιφύλακας Μιχαήλ Αβέλλας γράφει για τις συνδικαλιστικές εκλογές ζητώντας σύνεση και συστήνοντας ψυχραιμία

Διαβάστε το άρθρο:

Με θλίψη παρατηρούμε το ξεκατίνιασμα των τελευταίων ημερών στις συνδικαλιστικές εκλογές κάποιων αστυνομικών σωματείων/παρατάξεων, γιατί περί αυτού πρόκειται και ούτε για καταγγελίες ούτε για ανοησίες.

Συνέλθετε επιτέλους!!!!
Εργασιακά κεκτημένα με πραγματικές θυσίες, με αποτάξεις των πρώτων συνδικαλιστών αστυνομικών για να ξεκατινιάζεστε ελεύθερα εσείς κινδυνεύουν να χαθούν!!! Οι μισθοί μας να κινδυνεύουν!!!! 


Οι αποφάσεις του ΣτΕ (Συμβούλιο της Επικρατείας) να μην εφαρμόζονται. - Ποιος νοιάζεται για το ΣτΕ θα μου πεις βρε αδερφέ;;; 


Εδώ συνέβησαν:


Το Σύνταγμα να υποχωρεί από τις βασικές του αρχές.
200 ετών θεμελιώδη δικαιώματα από το Σύνταγμα του Μακρυγιάννη του 1844 να χάνονται,  να αδυνατίζουν αφού φροντίσαν με τον Οικονομικό Δούρειο Ίππο να ελέγξουν την χώρα. 
Μία παραπέουσα κοινωνία που μετά την παρατεταμένη αποχή των δικηγόρων και την εκ ριζών τροποποίηση του κώδικα πολιτικής δικονομίας  άνοιξε το κουτί της πανδώρας με τους πλειστηριασμούς της πρώτης κατοικίας.
Κι εσείς παίζετε σαν τα μικρά παιδιά, όπως παλιά ποιος θα γίνει Πρόεδρος του 15μελους στο Σχολείο και της Τάξης. 


Δεν βαρεθήκατε επιτέλους;;; Δεν έχετε οικογένειες να κοιτάξετε;;; 
Ένας φίλος χθες έγραψε στο facebook ότι το κακό με τον Έλληνα είναι ότι θωρεί τον εαυτό του πότε Μέγα Αλέξανδρο και πότε Ωνάση, πότε όμως Καραγκιόζη. 
Για αυτό συνέλθετε, τα αξιώματα τα κερδίζεις στο πεζοδρόμιο, στον αγωνιστικό παλμό του να διεκδικείς το δίκιο σου με το δίκαιο κι όλα τα υπόλοιπα είναι φανφάρες για να περνάτε την ώρα σας καθώς αργία μήτηρ πάσης κακίας. Και μη μου αρχίσετε τα εγώ και ξέρεις ποιος είμαι εγώ σε σχολιασμούς.


Αλλά σκύψτε το κεφάλι κάτω, ταπείνωση και δουλειά.
Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα σας πάρουν στα σοβαρά οι υπόλοιπες αρχές που δημόσια ζητάτε βοήθεια, γιατί αρκετά ξεφτιλιστήκαμε. 


Υ.Γ.: Μη νομίζετε πώς κατέχω καμία θέση και υπερασπίζομαι κανέναν, εκτός από το πληγωμένο μας φιλότιμο. 


Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016
Με προβληματισμό
Μιχαήλ Ν. Αβέλλας
Αρχιφύλακας (Α.Υ.)


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια