Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τι πταίει; Ένα παζλ συνεκτικά ασύνδετων παραδοξοτήτων

Εδώ τα πράγματα είναι απλούστατα. Οι Αστυνομικοί βάζουν ότι αυτοκίνητο έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία και κλείνει την Ηρώδου Αττικού. Αρα στόχος είναι να
μην περάσουν οι διαδηλωτές.

Λαθεμένα, φυσικά, η ΥΜΕΤ μπαίνει μπροστα χωρίς τον απαραίτητο εξοπλισμό (νέα τακτική ΣΥΡΙΖΑ) και όταν γίνεται σύγκρουση με τους διαδηλωτές αφού δεν έχουν τον εξοπλισμό οπισθοχωρούν.

Εκεί για να προστατευθούν οι Αστυνομικοί και η Δημόσια Περιουσία (αυτή που έχει ξεπουλήσει η κυβέρνηση) ο επικεφαλής της ΥΑΤ στο πεζοδρόμιο κρίνει ότι κινδυνεύουν οι άντρες του και το λεωφορείο και κάνει αυτό για το οποίο έχει εκπαιδευτεί. Με ήπια δακρυγόνα τους απωθεί.

ΓΙΑΤΙ η πολιτική ηγεσία δεν έδωσε εντολή στο κέντρο επιχειρήσεων να περάσουν οι συνταξιούχοι και να μην τους απωθήσει η Αστυνομία? Γιατί ευθύνεται ο όποιος αξιωματικός αφού εκτελεί τα σενάρια που είναι εκπαιδευμένος για αυτά και άν το λεωφορείο ανατρέποταν θα είχαμε τραυματίες ή θύματα από την Αστυνομία? Μην πει κανείς ότι το κέντρο επιχειρήσεων δεν είπε τίποτα, γιατί η ευθύνη του είναι να δίνει οδηγίες. Εάν αυτές δεν "ακούγεται" επικρατεί αυτό που θεωρεί σωστό ο επικεφαλής στο πεζοδρόμιο.

Η Ευθυνή βρίσκεται όχι στον Τόσκα, μόνο αλλά ΚΥΡΙΩΣ στον πρωθυπουργό που δεν έχει ξεκάθαρη θέση για το τι αστυνομία επιθυμεί επι διακυβέρνησης του να υπάρχει. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο ίδιος δεν θα ήθελε καθόλου Αστυνομία αλλά έλα που δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στο δρόμο χωρίς αυτήν.

Είδες πως έρχονται οι εποχές κ. Τσίπρα? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΠΩς ΤΟ 2016, 8 χρονια ΜΕΤΑ ΤΟ 2008 Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΘΑ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟΤΕ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΣΑΤΕ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΕΚΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ.


Κείμενο κριτικής του αντιστράτηγου ε.α. Χρήστου Κονταρίδη
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια