Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με "κατασκήνωση" έξω από το Υπουργείο Οικονομικών απειλούν οι ένστολοι, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους

19-10-2016aΜε συμβολικό αποκλεισμό του ΓΛΚ στην οδό Πανεπιστημίου, όπου βρίσκεται και η έδρα του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών κ. Γιώργου Χουλιαράκη, συνεχίστηκε σήμερα από τις Ομοσπονδίες μας η κλιμάκωση των παραστάσεων διαμαρτυρίας με τελικό αποδέκτη την Κυβέρνηση, η οποία έως και αυτή τη στιγμή ποιεί την νήσαν όσον αφορά τις αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για την αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών ενώ την ίδια ώρα προωθεί ερήμην μας τη σύνταξη νέου μισθολογίου.
 
Αντιπροσωπεία των Ομοσπονδιών ζήτησε να συναντηθεί άμεσα με τον Αναπληρωτή Υπουργό, αλλά η Διευθύντρια του γραφείου του, την οποία συναντήσαμε, απάντησε ότι δεν κατέστη έως σήμερα εφικτό να μας δεχθεί ο Υπουργός λόγω φόρτου εργασίας και συνεχών συνεργασιών με τους θεσμούς! Προσφέρθηκε, ωστόσο, να προγραμματίσει ραντεβού το επόμενο διάστημα, ίσως και εντός της ημέρας στη Βουλή, στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών της οποίας, έχει ξεκινήσει η συζήτηση του Προϋπολογισμού έτους 2017, με τη συμμετοχή και του κ. Χουλιαράκη.
19-10-2016b
Από την πλευρά μας, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια της υπομονής, δεδομένου ότι το αίτημά μας για συνάντηση με τον κ. Υπουργό έχει υποβληθεί εδώ και μήνες, διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι αν δεν υπάρξει άμεσα αποτέλεσμα, θα προβούμε σε διαμαρτυρία διαρκείας έξω από το Υπουργείο Οικονομικών, έως την τελική δικαίωση, που δεν είναι άλλη από το σεβασμό της δικαιοσύνης και τη συμμόρφωση της Κυβέρνησης στις τελεσίδικες αποφάσεις του ΣτΕ, που λαμβάνουν υπόψη τους την ιδιαιτερότητα των συνθηκών εργασίας του λειτουργήματος των ενστόλων, και άρα το ειδικό μισθολογικό καθεστώς που πρέπει να ισχύει γι' αυτούς, παρακάμπτοντας τα μνημόνια και τις περικοπές.
Οι Πρόεδροι

Π.Ο.ΑΣ.Υ.Π.Ο.ΑΞΙ.Α.Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.Ε.Α.Π.Σ.Π.Ε.Α.Λ.Σ.
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ ΓρηγόριοςΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ ΙωάννηςΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΔημήτριοςΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑθανάσιοςΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΙωάννηςΣΑΪΤΑΚΗΣ Δημήτριος


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια