Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Δηλαδή αν πάμε σε μία ληστεία, θα πρέπει να πάρουμε άδεια από τον Γενικό, για να κάνουμε χρήση του όπλου μας, όταν θα μας πυροβολήσουν;"

Το ζήτημα της τηλεκατευθυνόμενης χρήσης των χημικών στις διαδηλώσεις προξενεί ιδιαίτερες αντιδράσεις αλλά και προβληματισμό στους αστυνομικούς. Διαβάστε την
καταγγελία αστυνομικού που υπηρετεί σε διμοιρία της Κρήτης.

"Χθες κάναμε εκπαίδευση για τις διμοιρίες υποστήριξης στην Κρήτη. Μας ενημέρωσαν ότι για να γίνει χρήση δακρυγόνων από τις διμοιρίες θα πρέπει να δώσει εντολή ΜΟΝΟ ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής (λες και θα είναι δίπλα στους συναδέλφους όταν θα «τις τρώνε» (αφού χωρίς χρήση δακρυγόνων αυτό θα γίνεται), για να κρίνει αν και πότε θα γίνει η χρήση τους. 

Δηλαδή αν πάμε σε μία ληστεία, θα πρέπει να πάρουμε άδεια από τον Γενικό, για να κάνουμε χρήση του όπλου μας, όταν θα μας πυροβολήσουν; Με τις διαταγές αυτές θέτουν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των Αστυνομικών. Ας ξυπνήσουν αυτοί που δίνουν αυτές τις διαταγές και ας κατεβούν στο πεζοδρόμιο να ζήσουν την Αστυνομία εκ των έσω. Καλό βράδυ και καλή δύναμη στους συναδέλφους μου".
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια