Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με ποιο τρόπο ο αρχηγός της αστυνομίας εκθείασε την εξάρθρωση της σπείρας των αρχαιοκάπηλων

Διαβάστε την επιστολή του αρχηγού της αστυνομίας αντιστράτηγου Κων. Τσουβάλα στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Πατρών και των υπηρεσιών που
συμμετείχαν στην οργανωμένη  επιχείρηση, με την οποία εκφράζει την ευαρέσκεια του για την πολύ σημαντική για τον πολιτισμό και τη διατήρηση της ιστορικής κληρονομιάς μας επιτυχίας, που συνιστά η εξάρθρωση της σπείρας των αρχαιοκάπηλων, ενώ παράλληλα επαινεί τον επαγγελματισμό τους.  

Τέτοιου είδους δημόσια έκφραση ευαρέσκειας κι επιδαψίλευσης επαίνων από αρχηγό σε αστυνομικούς, παρατηρείται για πρώτη φορά στα ιστορικά χρνικά του σώματος. 



"Με αφορμή την πρόσφατη εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης και τη σύλληψη είκοσι έξι (26) από τα μέλη που τη συγκροτούσαν, εκφράζω ως Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας την ευαρέσκειά μου σ’ εσάς, στο προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών, καθώς και στο προσωπικό των λοιπών Υπηρεσιών δικαιοδοσίας σας που καθ’ οιονδήποτε τρόπο συμμετείχε ή συνέβαλε στην επιτυχή έκβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Ο σωστός επιχειρησιακός σχεδιασμός, η εξαιρετική συνεργασία μεταξύ των πολλών συναρμοδίων Υπηρεσιών, η διασφάλιση του απόρρητου χαρακτήρα της επιχείρησης και η ακριβής, συντονισμένη και αποτελεσματική δράση συνιστούν το υποδειγματικό πλαίσιο το οποίο πρέπει να διέπει την επιχειρησιακή λειτουργία του Σώματος και αποδεικνύουν στην πράξη πως ο επαγγελματισμός, η αλληλεγγύη, η αμοιβαιότητα και η κοινή συνεισφορά αποτελούν αδιαμφισβήτητους παράγοντες και προϋποθέσεις επιτυχίας.

Σας καλώ να συνεχίσετε την προσπάθειά σας με τον ίδιο ζήλο, υπευθυνότητα, σύμπνοια και επαγγελματισμό, μεταφέροντας στους υφισταμένους σας την ικανοποίηση και την ευαρέσκεια της Ηγεσίας και επισημαίνοντας πως η επιτυχής εξάρθρωση της προαναφερόμενης εγκληματικής οργάνωσης δεν αποτελεί απλώς μια σημαντική νίκη στον διαρκή αγώνα απέναντι στο οργανωμένο έγκλημα αλλά και σημαντική προσφορά της Ελληνικής Αστυνομίας στην προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς της πατρίδας μας."
.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια