Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνέλαβαν τρεις για «πλιάτσικο» σε πορεία για τον Π.Φύσσα

Τρία άτομα, τα οποία είχαν κάνει πλιάτσικο σε κατάστημα εταιρείας κινητής τηλεφωνίας στο Κερατσίνι, κατά τη διάρκεια πορείας που είχε γίνει για τη δολοφονία του Παύλου
Φύσσα, συνελήφθησαν από την Αστυνομία.
Για την ίδια υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ακόμα έξι άτομα. Στις οικίες των συλληφθέντων βρέθηκαν τέσσερα από τα κινητά τηλέφωνα που είχαν κλαπεί τότε.

Η κλοπή των κινητών τηλεφώνων είχε διαπραχθεί, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης – πορείας που πραγματοποιήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 2015 στο Κερατσίνι, όταν ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, έσπασαν τα τζάμια της πρόσοψης καταστήματος εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, εισέβαλαν σε αυτό, προκάλεσαν φθορές και αφαίρεσαν χρήματα από το ταμείο και διάφορα προϊόντα, μεταξύ των οποίων και 18 συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται ένας 18χρονος Αλβανός και δύο Έλληνες, ηλικίας 25 και 33 ετών.

Ειδικότερα, στην οικία του 18χρονου, ο οποίος συμμετείχε στην κλοπή των κινητών τηλεφώνων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία από τις κλαπείσες συσκευές, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -463- γραμμαρίων και πλήθος συσκευασιών διακίνησης ναρκωτικών.

Στην οικία του 25χρονου, ο οποίος κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία από τις κλαπείσες συσκευές και δέκα 10 φυσίγγια.

Στην οικία του 33χρονου, ο οποίος επίσης κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, 52 φυσίγγια, τρεις κάλυκες και μία (1) κροτίδα.

Επιπλέον, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων κλοπής  κατηγορούνται και οι υπόλοιποι έξι δράστες. Από έρευνες στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο επιπλέον εκ των αφαιρεθέντων κινητών τηλεφώνων

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων δραστών βρίσκεται σε εξέλιξη.

thetoc.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια