Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

"Μακάρι να μην έχουμε τραυματισμούς συναδέλφων στις πορείες" - κείμενο αστυνομικών από ΜΑΤ & ΥΜΕΤ

Δημοσιεύουμε κείμενο-σχόλιο των Μάχιμων Αστυνομικών, που δημοσιεύθηκε στη σελίδα τους στο Facebook, όπως μας την απέστειλαν οι διαχειριστές του λογαριασμού: Δυστυχώς μετά από τα τελευταία γεγονότα στις πορείες το συμπέρασμα είναι ότι πλέον όλες οι κοινωνικές ομάδες (δάσκαλοι,τυφλοί,ανάπηροι,νοσοκόμες και γενικά όλοι οι εργαζόμενοι)πλέον θα επιδιώκουν την εμπλοκή στους φραγμούς με τις αστυνομικές δυνάμεις γιατι νομίζουν ότι έτσι θα έχουν μεγαλύτερη προβολή από τα ΜΜΕ αφού ξέρουν εκ των προτέρων ότι δε θα έχουν καμία συνέπεια.

Μην μου πει κανείς ότι θα υπάρχει συνάδελφος που θα προβεί σε σύλληψη.Αυτη η πρακτική αντιμετώπισης περιλαμβάνει ένα μεγάλο ρίσκο βλέποντας τα γεγονότα στα δικαστήρια αλλά ξέροντας ότι πλησιάζει ο καιρός για την επέτειο του Πολυτεχνείου και του Γρηγορόπουλου και ευτυχώς δεν έχουμε αλλά γεγονότα π.χ.μαθητες.

Επισης από το μέρος της αστυνομίας χρειάζονται διπλάσιες δυνάμεις για μια "συνήθης πορεία".Μακαρι να μην έχουμε τραυματισμούς συναδέλφων. 

ΜΑΧΙΜΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ

σημείωση bloko.gr: Η φωτογραφία είναι σημερινή από την Ηρ.Αττικού και τα "μέτρα", που λαμβάνονται πλέον, και επίσης δημοσιεύεται στη σελίδα του Facebook Μάχιμοι Αστυνομικοί

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια