Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ποιος κρύβεται πίσω από τη βομβιστική επίθεση στον Αρχιφύλακα του Κορυδαλλού

Κοινό ποινικό, τρομοκροκρατία ή και τα δύο η βομβιστική επίθεση στον Αρχιφύλακα τών Φυλακών Κορυδαλλού; Σε αυτό το ερώτημα Αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής απαντούν με δύο λέξεις: "Όλα ανοικτά".
Πηγές ενημέρωσης του bloko.gr αναφέρουν ότι το είδος του αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού παραπέμπει σε ενέργεια του κοινού ποινικού, καθώς η βόμβα αποτελείτο από τέσσερα μασούρια δυναμίτη, που πυροδοτήθηκαν με ένα βραδύκαυστο φυτίλι. Αυτό δείχνει στα στελέχη της Ασφάλειας ότι οι ηθικοί αυτουργοί της επίθεσης προέρχονται από τον χώρο του κοινού ποινικού.
Επειδή, όμως, αρκετές φορές στο παρελθόν έχουν δει σύμπραξη των ποινικών με κρατούμενους για υποθέσεις τρομοκρατίας, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι ηθικοί αυτουργοί να είναι ένα σύμπλεγμα "ποινικών και τρομοκρατών".
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αρχιφύλακας των Φυλακών δεν έδωσε σαφή κατεύθυνση στην έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπέδειξε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο ή συγκεκριμένη ομάδα, με τους οποίους έχει έρθει σε διένεξη το τελευταίο διάστημα.
Το μόνο που είπε στους αστυνομικούς ήταν ότι φοβάται μήπως πίσω από το χτύπημα είναι μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου, καθώς στο παρελθόν έχει στοχοποιηθεί με κείμενα σε ιστοσελίδες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια