Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ελεύθερος και μετανιωμένος ο πρόεδρος κοινότητας που συνελήφθη για κλοπή


Ελεύθερος αφέθηκε μετά την απολογία του σε Ανακριτή και Εισαγγελέα ο πρόεδρος της κοινότητας που συνελήφθη να κλέβει χρήματα από την ταμειακή μηχανή επιχείρησης στο χωριό του.
Ο ίδιος δήλωσε μετανιωμένος και συντετριμμένος, ζητώντας συγνώμη από την οικογένειά του και από την οικογένειά του ιδιοκτήτη του φούρνου που έκλεβε.

Μάλιστα μέσω του δικηγόρου Παναγιώτη Φώσκολου που ανέλαβε την υπεράσπισή του, θέλησε να στείλει ένα μήνυμα, ελπίζοντας η περίπτωσή του, να γίνει παράδειγμα προς αποφυγήν, για όσους είναι εθισμένοι στα τυχερά παιχνίδια και τον τζόγο γενικότερα.

Στα δικαστήρια της Λαμίας πήγε και ο Δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος μάλιστα κλήθηκε να καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση.

Ο Δήμαρχος Στυλίδας για άλλη μια φορά τόνισε πως στηρίζει την οικογένεια του προέδρου, ενώ συνεχάρη και την οικογένεια του ιδιοκτήτη του φούρνου για τη στάση που κράτησε. Σε ό,τι αφορά τον πρόεδρο της κοινότητας είπε για άλλη μια φορά ότι ο άνθρωπος αυτός είναι "άρρωστος" και χρειάζεται συμπαράσταση και βοήθεια για να ξεμπλέξει από τα δίχτυα του τζόγου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια